Go to top

Tweede editie van de 4InnovatorsDays

Op 17, 18 en 19 november bent u van harte uitgenodigd bij Valk Welding in Alblasserdam waar vier vooraanstaande bedrijven hun innovaties tonen.
In verband met Corona wordt er gewerkt met tijdsvakken: van 10-12 uur, 12-14 uur, 14-16 uur, 16-18 uur en 18-20 uur. In het formulier kunt u de gewenste datum en tijd aangeven. Meldt u aan voor dit interessante evenement!
Inhoud

4Innovators: Q-Fin, ValkWelding, Kumatech en LVD. Deze vier bedrijven organiseren voor de tweede maal een gezamenlijk evenement om hun innovaties aan het publiek te tonen. Als partner van Q-Fin is Metaaltechniek aanwezig om u bij te praten over alles wat er speelt met betrekking tot schuur- en slijpmaterialen.

Voor deze editie is een aantal partners uitgenodigd om het evenement nog breder en aantrekkelijker te maken. Deze deelnemende gast-partners zijn: MCB, Elfsquad, Togetr, Spartners en Lemtech. Met deze groep deelnemers willen de 4Innovators de totale procesketen van bedrijven in de maakindustrie in kaart brengen. Voor ieder bedrijf liggen de knelpunten in de procesketen ergens anders en op de 4Innovatorsdays is voor ieder knelpunt een partner aanwezig om hier een oplossing in te bieden.

Lees meer op de speciale pagina over deze dagen.

Direct aanmelden kan HIER.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht