Go to top

Tot 19 uur licht: LED-accu-lampen van Metabo

Metabo breidt zijn assortiment van krachtige verlichtingssystemen uit en brengt een serie efficiënte en veelzijdige LED-lampen op de markt. De hand- en staaflampen zijn allemaal voor Lithium-Ion accu-packs met 10.8 Volt of 14.4-18 Volt verkrijgbaar.

Vier nieuwe LED-hand- en staaflampen van Metabo werpen een bijzonder helder en gelijkmatig licht op bouw- en werkplaatsen. De lampen ULA 14.4-18 LED en PowerMaxx ULA LED zijn met extra lichtsterke lichtdioden uitgerust. De beide lampen zijn, ondanks hun compacte bouwwijze en geringe gewicht, extreem robuust en belastbaar.

Nieuw in het programma van Metabo zijn ook twee staaflampen:

De SLA 14.4-18 LED met 6 krachtige lichtdioden en de PowerMaxx SLA LED met 4 lineair geplaatste LED’s die de werkomgeving bijzonder ruim verlichten. De staaflampen zijn handzaam en de lichtstraal kan in alle richtingen worden gedraaid en gekanteld. De veelzijdig inzetbare lampen geven de gebruiker een optimaal licht. Met de 4 nieuwe hand- en staaflampen en de accu-bouwlamp BSA 14.4-18 LED biedt Metabo de professionele gebruiker met snoerloze verlichting van de werkomgeving bij alle werkzaamheden de juiste oplossing.

Helder en gelijkmatig – het licht voor alle werkzaamheden

Omdat LED’s in vergelijking tot halogeen- of gloeilampen een grotere lichtopbrengst hebben, zijn zij duidelijk efficiënter. Bovendien schijnen zij ook veel langer. De nieuwe LED’s branden tot ca. 30.000 uur. Een ander voordeel zijn de eigenschapen van het licht. Het is niet alleen bijzonder helder en wit, maar ook bijzonder aangenaam. Bovendien verlichten de LED’s de omgeving zeer gelijkmatig.

Uitwisselbaar accu-systeem

De PowerMaxx-modellen werken met 10.8-Volt-accu-packs van 1.5 tot 4.0 Ah. In de ULA 14.4-18 LED en in de SLA 14.4-18 LED passen alle Metabo-accu-packs met 14.4 of 18 Volt – van 1.5 tot 5.2 Ah. Daarmee breidt Metabo zijn omvangrijk 18-Volt-programma uit en biedt in deze klasse nu 34 met elkaar uitwisselbare accu-machines aan – van accuboormachine en slagmoersleutel tot de eerste accu platkopslijper ter wereld, een compleet accu-roestvast staal programma en de nieuwe accu-lampen.

De combinatie van Lithium-Ion accu-packs met groot uithoudingsver-mogen en de moderne LED-techniek laten de nieuwe accu-lampen per accu-lading bijzonder lang branden. De accu-handlamp ULA 14.4-18 LED levert met een accu-pack met 18 Volt en 5.2 Ah tot 16,5 uur helder licht, de PowerMaxx ULA LED brandt met een 10.8 Volt accu-pack zelfs tot 19 uur. Alle 4 modellen hebben een draaibare lampenkop en een vrij draaibare haak waaraan de gebruiker de lamp kan op-hangen. 

Voor meer informatie over de producten van Metabo klik hier
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht