Go to top

Techni Show Introductie Soco

Van Dulst Techniek introduceert de Soco CNC-buigmachines op de Techi-Show. Soco uit Taiwan is marktleider op het gebied van buigmachines voor productieomgevingen waar stalen of rvs-buizen verwerkt worden. Met Van Dulst Techniek heeft Soco een partner gevonden voor de verkoop, service en het onderhoud van de machines in de Benelux.

Op stand E.060 in hal 8 zal model SB-32x9A CNC doorlopend gedemonstreerd worden. Deze  doorbuig machine combineert rolbuigen met trekbuigen met een dubbel beweegbare buigtechniek.

Deze machine serie is specifiek geschikt voor complexe delen en vormen met tal van toepassingen.
De SB-buigmachines hebben 7 tot 10 gestuurde assen en een twee-laags instelling bij een dubbele buig-kop, er kan optioneel een ponsinrichting geplaatst worden in de buig mal. Bovendien is de buigmachine uitgerust met de unieke, (gepatenteerde) directe tandwiel overbrengingstechniek. De machine is volledig elektrisch en kent een zeer gebruiksvriendelijke en intelligente besturing die binnen 5 minuten door een operator te bedienen is.

Soco wordt vertegenwoordigd door Van Dulst Techniek B.V.
Hal 8 E.060
www.vandulst.nl
Tel 0180 510455van Dulst techniek

van Utrechtweg 18

2921 LN Krimpen a/d IJssel

Tel.: 0180 51 04 55

Fax: 0180 51 15 72

info@vandulst.nl

www.vandulst.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht