Go to top

Stappert Nederland BV zoekt: Verkopers binnendienst 32/40 uur

STAPPERT Noxon is een toonaangevende internationale handelsonderneming op het gebied van roestvaststaal, hoog corrosie-en hittebestendig staal. Met 20.000 verschillende producten direct beschikbaar uit voorraad zijn wij het juiste adres voor roestvaststaal. STAPPERT Noxon B.V. heeft ruim 80 medewerkers met hoofdvestiging en magazijn in Helmond en een verkoopkantoor in Zwijndrecht. Met al ruim 30 jaar ervaring in de branche is STAPPERT een stabiele, goed georganiseerde werkgever waar volop ruimte is om te leren en ontwikkelen.Wat ga je doen?

  • Je bent de commerciële spil die aanvragen in behandeling neemt en deze vertaalt in klantgerichte offertes en orders.
  • Je verwerkt de aanvragen en bestellingen in ons ERP-systeem.
  • Je verstrekt proactief informatie aan bestaande en potentiële klanten met als doel verkoop van producten te realiseren en de klanttevredenheid te verhogen.
  • Je herkent verkoopmogelijkheden en benadert (potentiële) klanten proactief.
  • Wat breng je mee?Je bent communicatief sterk, hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré, het is ook mogelijk om je hier bij ons verder in te ontwikkelen.
 

  • Je hebt affiniteit met verkoop, bent proactief en goed georganiseerd.
  • Je zoekt verbinding met klanten en collega’s en hebt een reflecterend vermogen.
  • Je hebt minimaal MBO-niveau 4. Verkoopervaring is mooi meegenomen, maar ambitieuze starters en BBL’ers zijn ook van harte welkom om bij ons het vak van Verkoper eigen te maken.EXTRA REDENEN OM BIJ STAPPERT NOXON TE WERKEN


Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om cursussen, trainingen en coaching te volgen.
Een marktconform salaris op je bankrekening, passend bij je werkervaring (junior/senior) en goede secundaire arbeidsvoor waarden. Veel leuke activiteiten, zodat je collega’s leert kennen zoals een zomerbarbecue, kerstborrel en het jaarlijkse uitje van de personeelsvereniging. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit, we denken mee in de werk-privébalans. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. En voor veel collega’s nog wel de belangrijkste reden: er hangt een superfijne werksfeer binnen ons team. We zijn onderdeel van een internationaal bedrijf, maar binnen onze vestiging hangt een gemoedelijke Brabantse sfeer; informeel en er is aandacht voor elkaar.


GEÏNTERESSEERD?

Reageer vandaag nog! Stuur ons een app op 06-19381672 of een mail naar personeelszaken.noxon@stappert.biz

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht