Go to top

Slijpen en polijsten gaan hand in hand

In samenwerking met een vooraanstaand Nederlands polijstbedrijf, heeft Boere een unieke gecombineerde slijp- en polijstmachine gebouwd en geleverd. De fijne slijpbewerking én het uiteindelijke polijsten vinden nu in één machine plaats. Ook voor deze klant voerde Boere diverse testen uit om de juiste oplossing te bieden en de klant
te ontzorgen.

Boere levert maatwerk en wanneer een type materiaal voor Boere onbekend is of het niet duidelijk is wat de klant als uiteindelijk resultaat wenst, worden in het testcentrum in Waddinxveen altijd meerdere testen en demonstraties samen met de klant uitgevoerd om tot de juiste machineuitvoering te komen. Deze testen of demonstaties zijn belangrijk en luisteren nauwkeuring aangezien veel klanten een hoge kwaliteit alsmede een decoratieve finish wensen. Zo zijn er onlangs bijvoorbeeld nog testen voor de bewerking van koper in het Boere testcentrum uitgevoerd.

Boere levert meer en meer machines voor de metaalbewerking. Dit jaar levert Boere een machine voor het opruwen of opborstelen van platen voor een goede aanhechting van de poedercoating. Een andere klant krijgt een machine voor het licht slijpen van aluminium platen, waarna er wordt geborsteld met borstels in verschillende korrelgroften om alle kantjes te breken en te zorgen voor een goede aanhechting in het verdere productieproces. Voor de productie van rvs wasbakken heeft Boere recentelijk een machine geleverd, waarmee de bovenzijde van de vlakke rvs platen eerst wordt geslepen en daarna wordt gefinished met borstels. Een perfect decoratief oppervlak is het resultaat!

Alle typen machines worden in Nederland ontwikkeld, uitvoerig getest en gebouwd. Met een Boere machine wordt betrouwbaarheid in huis gehaald, zowel wat betreft de kwaliteit van de machine als de service.

Zelf zien tijdens de Technishow?

Op stand 07.A079 van Boere Machinefabriek bv hebben bezoekers de gelegenheid de Boere breedbandslijpmachines én de resultaten van de diverse bewerkingen met deze machines te zien.

Vraag hier uw gratis kaarten aan voor de Technishow!
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht