Go to top

Schielab heet voortaan ELEMENT.

Element Materials Technology

Na vele jaren zeer succesvol gewerkt te hebben aan onze kennis, expertise, en beschikbare apparatuur, is het nu tijd voor de volgende stap, namelijk deel uitmaken van een internationale organisatie met een wereldwijd netwerk van laboratoria met deskundigen die gespecialiseerd zijn in het testen en onderzoeken van materialen, product kwalificatie testen en schadeonderzoek.

Met een team van meer dan 1000 wetenschappers, ingenieurs en technici, die werkzaam zijn in laboratoria verspreid over Europa en de VS, zijn wij de aangewezen partner voor materiaal technologische oplossingen.

Wij onderscheiden ons door expertise en toewijding van onze medewerkers, het op tijd leveren van betrouwbare testresultaten, goede dienstverlening en een breed scala aan accreditaties. Wij werken één voor één aan details om het effect op het gehele proces te optimaliseren, zo brengen wij klantenservice naar een ongekend niveau.

Element levert de service die men inmiddels kent, alleen met nóg meer mogelijkheden. Onze naam is veranderd, maar één ding zal niet veranderen - onze betrokkenheid bij uw vraag. Wij blijven er naar streven om een element in het succes van de klant te zijn en te blijven.” 

Voor meer informatie klikt u hier
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht