Go to top

Overname activiteiten Metaalzagerij Jan Kooijman

Met ingang van 1 juli a.s. worden de activiteiten van Metaalzagerij Jan Kooijman door Thyssenkrupp Materials Nederland overgenomen. Met deze overname stellen we de kennis, kunde, ervaring en machinerie veilig en waarborgen we de mogelijkheid om complexe en hoogwaardige zaagbewerkingen aan te kunnen bieden.

Uniek in Nederland

Metaalzagerij Jan Kooijman staat in Nederland bekend als een bewerker met een hoogwaardig eindproduct. De combinatie van de machines, kennis en jarenlange ervaring van Jan Kooijman zorgen ervoor dat Metaalzagerij Jan Kooijman vrij uniek is in Nederland.

Meer ontzorgen

De overname van de activiteiten is één van de maatregelen die wij nemen om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten om meer compleet bewerkte eindproducten te kunnen leveren waarbij thyssenkrupp de kritische en risicovolle activiteiten voor zijn rekening neemt. Met deze overname kunnen wij onze strategie om de klant meer te ontzorgen en meer toegevoegde waarde te kunnen bieden, verwezenlijken.

Wat verandert er voor u door de overname van de activiteiten?

Eigenlijk verandert er niet veel. Na 1 juli kunnen de zaagopdrachten ingediend worden bij thyssenkrupp. Dat kan bij Jan Kooijman (die actief blijft binnen thyssenkrupp) of, indien van toepassing, bij uw vaste contactpersoon binnen thyssenkrupp.

Meer mogelijkheden voor voorbewerkt materiaal

U heeft na 1 juli nóg meer mogelijkheden om voorbewerkt materiaal af te nemen bij thyssenkrupp. Met een uitgebreid machinepark in Montfort, Veghel, Zwijndrecht, bij de Duitse centrale magazijnen en bij de bewerkers die in het netwerk zitten, kunnen wij alle relevante bewerkingen uitvoeren, zodat u makkelijker het basismateriaal kan opnemen in uw productieproces.

Verbeterde dienstverlening

Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee de dienstverlening voor u kunnen blijven voortzetten en dat we meer mogelijkheden hebben om u te helpen uw werk makkelijker te maken. Indien u vragen heeft over deze overname kunt u zich uiteraard richten tot uw contactpersoon.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht