Go to top

OOM geeft extra vergoedingen cursussen!

9 april 2020

OOM blijft ook nu bedrijven en medewerkers steunen en de ontwikkeling van het vakmanschap stimuleren. Daarom heeft OOM een speciale aanbieding gemaakt voor alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven. Medewerkers kunnen vandaag nog aan de slag met onlinecursussen, waarmee zij zowel hun technisch vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken. OOM heeft deze ‘e-learnings’ speciaal voor de branche geselecteerd.

Meer online mogelijkheden

In de etalage van de cursuscatalogus biedt OOM een ruime selectie online trainingen, waarvoor tijdelijk een hogere PTT-vergoeding wordt uitgekeerd van 75 procent tot maximaal € 1.000.
De bibliotheek van online leerplatform oZone is nu gratis toegankelijk voor medewerkers in het mkb-metaal. Hier is een grote hoeveelheid kant-en-klaar lesmateriaal te vinden, speciaal voor de technische sector. Van vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken. Medewerkers kunnen zich hier registreren voor een account, waarna ze direct aan de slag kunnen.
Kijk voor een overzicht van de bovenstaande mogelijkheden in de etalage van onze cursuscatalogus.

Vragen over deze aanbieding?
Bel of whatsapp met onze afdeling Vergoedingen op 0172 - 521 555 of stuur een mail naar vergoedingen@oom.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht