Go to top

Norton lanceert NIEUWE Norton Quantum3 combi schijf

Norton Quantum3 Combi schijven zijn de nieuwste aanvulling op de Norton Quantum3 slijpschijven-range welke in Maart 2016 werden gelanceerd.

De nieuwe combi-schijven worden toegepast voor doorslijpen, afbramen en afkanten binnen verschillende industrieën als de scheepsbouw, lasserijen en staalconstructiebedrijven. Met een keramische korrel en een stevige constructie geven deze schijven minder trillingen waardoor vermoeidheidsklachten verminderen en het gebruikerscomfort verbetert. Dit resulteert in een effectiever productieresultaat door de hoogste materiaalafname en een langere levensduur van de schijf.

Norton Quantum3 Combi schijven zijn ontwikkeld met de industrie en gebruiker in gedachten om zowel maximaal comfort te bieden als een fantastisch resultaat te leveren. Met de 4,2 mm dikte van de schijf is hij in staat moeilijke plekken gemakkelijk te bereiken en lasnaden eenvoudig te bewerken. Perfect voor het voorbereiden van een nieuwe lasnaad!

Derk Vruwink, Product Manager, Saint-Gobain Abrasives benoemt: “De nieuwe Norton Quantum3 Combi is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een schijf met maximaal comfort, hoge snelheid en een lange levensduur.”

Voor meer informatie kijkt u op: www.nortonabrasives.com/nl-nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht