Go to top

Nieuwe website LEAMA online - Materialenkennis 24/7 beschikbaar

Leama.nl is een 100% onafhankelijk platform en is ontstaan vanuit een grote vraag naar kennis op het gebied van materialen vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs. Binnen het huidige onderwijs systeem is er weinig ruimte voor specifiek materialen kennisoverdracht en met de pensionering van "de oude rotten" in het vak loopt de kennis vaak de deur uit. Leama.nl vult dit gat door het bieden van verschillende online trainingen. Onze bevlogen docenten, allen met een enorme praktijkervaring zowel in het bedrijfsleven als binnen het onderwijs willen hun in de jaren verworven kennis graag met u delen. De E-cursussen kunnen individueel worden gevolgd, maar ook in groepen.

Onze docenten slapen nooit, zijn niet ziek of met vakantie en dus 24/7 beschikbaar. De modules van de basiscursussen Staal, Aluminium en Roestvast Staal duren tussen de 40 en 50 minuten per module. U ziet de exacte tijden van de modules na het inloggen op de portal van Leama.nl. Alle modules bestaan uit theorie, video's, visuals, grafieken en meerkeuze vragen. Hoewel deze modules los van elkaar te volgen zijn adviseren wij u de gehele cursus te volgen omdat de inhoud naadloos op elkaar aansluit.

Klik hier om naar de nieuwe website te gaan

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht