Go to top

Nieuwe luchtgereedschappen Metabo


Met de slagmoersleutel DSSW 360, de ratelschroevendraaier DRS 68, de gereedschapslijper DG 25, de beitelhamer DMH 30, de schroevendraaier DS 14 en de boormachine DB 10 presenteert Metabo 6 nieuwe pneumatische persluchtgereedschappen voor professioneel gebruik. De luchtgereedschappen hebben een robuuste metalen behuizing en zijn bijzonder duurzaam. Omdat de afvoerlucht via de handgreep wordt geleid wordt op de werkplek geen stof opgewekt. Voor meer comfort tijdens het gebruik zijn de grepen met rubber bekleed, ergonomisch gevormd en werken bovendien koude isolerend. Met hoge koppels, toerentallen en slagprestaties garanderen de nieuwe pneumatische gereedschappen snelle werkresultaten.

Zes machines voor verschillende toepassingen
De pneumatische slagmoersleutel DSSW 360 is met zijn duurzaam slagmechanisme en maximaal losdraaikoppel van 360 Nm een echte alleskunner. Via een schakelknop kan de gebruiker de draairichting wijzigen en kan ook het aantrekmoment in drie standen worden geregeld.

Voor schroefwerkzaamheden in de metaal- of auto industrie stelt Metabo de pneumatische ratelschroevendraaier DRS 68 met ingebouwde toerentalregeling en een maximaal koppel van 68 Nm voor. Comfortabele details zijn een ergonomische rechts-/links omschakeling en de draaibare luchtuitlaat aan de zijkant van het huis.

Met de pneumatische gereedschapslijper DG 25 komen professionals dankzij het hoge toerental van 25.000 p/min. en ingebouwde toerentalregeling bijzonder snel vooruit. Net als bij de ratelschroevendraaier is ook de gereedschapslijper door de draaibare luchtuitlaat aan het huis flexibel inzetbaar. Een veiligheidshendel voorkomt het per ongeluk inschakelen van de machine.

Om stuc-, pleisterwerk of tegels te verwijderen of voor licht beitelwerk, is er de lichte en handige lucht-beitelhamer DMH 30. Door het hoge prestatieniveau van maximaal 3.000 slagen p/min. werkt de gebruiker met de machine bijzonder krachtig en efficiënt.

De handige lucht-schroevendraaier DS 14 is met name geschikt voor montagewerkzaamheden. Hij heeft een ergonomische recht-/links omschakeling en een bithouder waarmee de gebruiker met een hand van gereedschap kan wisselen. Het koppel is van 5 tot 14 Nm instelbaar.

Wie snel veel gaten moet boren is met de pneumatische boormachine DB 10 goed uitgerust. Het handzame apparaat met ergonomische rechts-/links omschakeling heeft een toerental van 1.800 p/min. Door de snelspanboorhouder kan de gebruiker snel en eenvoudig wisselen van gereedschap. .

Slagmoersleutel, ratelschroevendraaier, gereedschapslijper en beitelhamer biedt Metabo elk in set aan inclusief uitgebreide bijpassende toebehoren. Diverse mobiele compressoren en bijbehorende accessoires zoals slangen en onderdelen vullen het programma luchtgereedschappen aan van de fabrikant uit Nürtingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht