Go to top

Nieuwe datum in december 2020: wire en Tube vinden van 7 tot en met 11 december in Düsseldorf plaats

Een wereld zonder draad, kabels en buizen is niet voor te stellen!


Ze zijn onmisbaar, want zonder draad, kabels en buizen kan geen gebouw worden geconstrueerd, geen brug worden gebouwd en geen vliegtuig opstijgen. Ook het complete bereik van de digitale transformatie is zonder ondersteuning van deze producten vrijwel niet mogelijk.
 

Dat is dan ook de reden waarom de key-players van de branche nu van 7 tot en met 11 december 2020 op het beursterrein van Düsseldorf bijeen komen, om op wire en Tube, ’s werelds belangrijkste evenementen van de branche, de nieuwste machines en installaties voor de draad- en buizenproductie, be- en verwerking, eindfabricaten, producten en dienstverlening te presenteren. wire vindt dan in de beurshallen 10 tot en met 17 en Tube in de beurshallen 5, 6, 7a, 7, 8a, 8b en 9 plaats.

Er worden in totaal meer dan 2.000 exposanten uit circa 50 landen verwacht. Duurzaam, milieuvriendelijk, energiebesparend en innovatief: dat is hoe de meeste producerende bedrijven door de buitenwereld willen worden waargenomen. Echter, de weg daar naartoe is voor de technologieondernemingen van de draad-, kabel- en buizenindustrieën die intensief gebruik maken van resources, gaat met hoge kosten gepaard.

Reden te meer voor Messe Düsseldorf om in 2020 in te zetten op de ecoMetalsKampagne: tijdens de beurslooptijd zijn er voor het eerst begeleide tours, de zogenaamde ecoMetals-trails, langs de beursstands van exposanten, die nu al duurzaam, resources-besparend en emissie-gereduceerd produceren.


wire 2020

De exposanten van wire 2020 presenteren de nieuwste machines en installaties voor de productie van draad en draadveredeling, gereedschappen en hulpmaterialen voor de productietechniek, grondstoffen, glasvezeltechnologieën, speciale draden en kabels, meet-, stuur-, regel- controletechnologie, roosterlasmachines, fastener and spring technology.

Voor het eerst worden de eindproducten, te weten technische veren en bevestigingselementen gepresenteerd. Daarmee is de waardeketen van machines en installaties tot aan de productie van draad en kabel, de ver- en bewerking en tot slot de eindproducten compleet.


Tube 2020

Tube 2020 toont de complete procesketen van de buizenindustrie – van machines en installaties voor de buizenproductie, buizenbewerking en buizenverwerking, grondstoffen, buizen en toebehoren, gebruikte machines, gereedschappen voor productietechnieken en hulpmiddelen tot aan meet-, stuur-, regel- en controletechniek.  De buizenhandel, buizenbuigers, buizenzaagmachines, OCTG-technologie, pipelines, profielen, machines en plastic buizen maken het brede, omvangrijke aanbod compleet.

Twee premières tijdens Tube Düsseldorf
Onder de speciale naam Saw EXPO worden zaag- en industriële splijttechnieken in het kader van Tube gepresenteerd. Van 8 tot en met 11 juni 2021 vindt Saw EXPO vervolgens zelfstandige vakbeurs op het beursterrein van Friedrichshafen plaats. Geïnteresseerde ondernemingen kunnen zich online op www.sawexpo.de aanmelden.
Bij deze speciale beurs draait alles om zaagmachines en alternatieve splijttechnologieën, zaaggereedschap, trowal-installaties, ontbramers, toebehoren, verbruiksmiddelen en perifere machines en systemen. Loonzagerijen, gebruikte machines, organisaties, uitgeverijen, dienstverleners, wetenschap en onderzoek ronden het aanbod af.

Première voor de WTT-Expo, vaktentoonstelling voor industriële warmtewisselaars en warmteoverdrachtstechnieken, die voor het eerst van 7 tot en met 9 december - eveneens in het kader van Tube – in Düsseldorf plaatsvindt.
Er is veel vraag naar energiebesparende systemen voor de overdracht van warmte. Energie wordt voor ondernemingen een steeds belangrijkere kostenfactor. Dit leidt ertoe, dat vooral producerende ondernemingen weer meer in energie-efficiëntie investeren. Volgens de actuele energie-efficiëntie-index (EEI), wijdt bijna drie kwart van alle ondernemingen meer dan tien procent van hun gehele investeringsbudget aan dit thema.

Internationale satellieten in dynamische markten van de toekomst
In een periode van meer dan 30 jaar hebben wire en Tube Düsseldorf zich wereldwijd tot dé toonaangevende beurzen van hun branche ontwikkeld -  ook internationaal zijn er inmiddels elf satellieten rondom de thema’s draad, kabels en buizen. Zij zijn in hun regio marktleiders, impulsgevers voor de lokale industrie en hebben een grote groeipotentie. Zo behoren de satellieten in Rusland, Brazilië, China, Thailand, India en de USA tot het portfolio van de metall- and flowtechnology fairs made by Messe Düsseldorf.

Actuele informatie is op het internet te vinden op: www.wire.de en www.tube.de.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht