Go to top

Nieuwbouw HEVAMI Oppervlaktetechniek BV

2 augustus 2022

 Afgelopen maand is HEVAMI Oppervlaktetechniek B.V. verhuisd naar een prachtig nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Amert in Veghel. Met deze stap heeft HEVAMI meer ruimte om nieuwe machines te demonstreren en ook om gebruikte machines te reviseren om vervolgens hiermee weer een nieuwe eigenaar gelukkig te maken. Op dit moment beschikt men al over diverse ontbraammachines welke gedemonstreerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de SwingGrinder en DiscMaster 4TD ontbraammachines van het fabricaat Loewer en een OD120 borstelontbraammachine van NS Maquinas.


Van de laatste leverancier beschikt men ook over een ML100 buizenschuurmachine welke live getest kan worden en verder beschikt men over een straalcabine van AUER waarmee men straalproeven kan uitvoeren. In de maand september wordt het machinepark verder uitgebreid met een richtmachine van Kohler om snijdelen te richten. Het gaat hier om een PeakPerformer 60P1600 welke geschikt is om snijdelen van 0,6 tot 17 mm plaatdikte te richten zodat deze vlak en spanningsarm worden. Door de realisatie van de nieuwbouw is HEVAMI geheel klaar voor de nabije toekomst. Uw aanvragen op het gebied van straalmachines, ontbraammachines, richtmachines, bandschuurmachines, polijstmachines en toebehoren ziet men dan ook graag tegemoet.

Voor meer info zie www.hevami.nl
HEVAMI Oppervlaktetechniek B.V.
Pater van den Elsenlaan 51
5462 GG Veghel
Tel: +31(0) 413 376602

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht