Go to top

Naamswijziging IMS Schmolz+Bickenbach Nederland

In 2015 werden een aantal Europese vestigingen van het Duitse SCHMOLZ+BICKENBACH concern –waaronder de vestiging in Zwijndrecht – overgenomen door IMS Group (onderdeel van Jacquet Metal Service), een Europees netwerk van speciaal staal distributeurs. Deze groep bestaat inmiddels uit 47 distributiecentra in 10 Europese landen en versterkt haar positie in Zuid- en West Europa steeds verder.

Om dit ook in Nederland tot uitdrukking te brengen, zal de bedrijfsnaam van IMS Schmolz+Bickenbach Nederland per 1 januari 2017 wijzigen in IMS Nederland B.V.

Wat de onderneming in 1954 begonnen is, wordt ook onder de nieuwe naam onverminderd voortgezet: het leveren van hoogwaardige producten in staal, roestvast staal en aluminium.

De website is vanaf dit moment te vinden via www.ims-nederland.biz, waar ook een overzicht van de nieuwe e-mail adressen te vinden is.  

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht