Go to top

Marcel Loman benoemd tot Director Sales apt Group

Met ingang van 1 juni 2022 is Marcel Loman Director Sales van de apt Group. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop binnen de gehele bedrijvengroep. Met de nieuw gecreëerde positie zal de productoplossingscompetentie van de groep steeds meer in de markt worden gevestigd, in de zin van 'apt als uw oplossingspartner'. Daarnaast coördineert hij de rol van het verkoopteam en ondersteunt en implementeert hij de groeistrategie.


In deze rol zal hij zich richten op de organisatiestructuur en de toekomstige oriëntatie van sales. Marcel Loman heeft een lange geschiedenis in de apt Group en was recentelijk Managing Director van apt Extrusions B.V. In een overgangsfase zal hij zijn team in Roermond blijven ondersteunen als Managing Director. De bedrijfsvoering van de site wordt overgenomen door een dubbele leiding.


Michael Zint, CEO van apt Group: "Ik ben verheugd om Marcel Loman voor deze rol te hebben kunnen winnen. Hij werkt al meer dan 15 jaar voor de apt Group en heeft met zijn team een belangrijke bijdrage geleverd aan het succesverhaal van onze apt Extrusions productielocatie in Roermond. "Marcel Loman zegt: "Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaring bij te dragen aan de nieuw gecreëerde rol van Director Sales en dank u voor het vertrouwen dat in mij is gesteld."


Marcel Loman is in 2005 toegetreden tot de verkoopafdeling van apt Extrusions in Roermond. Tussen 2006 en 2009 was hij logistiek manager van deze vestiging. Van 2009 tot 2017 was hij Adjunct Directeur van apt Extrusions B.V. Sinds 2017 is hij als Managing Director van apt Extrusions B.V. verantwoordelijk voor de operationele en strategische oriëntatie van de productielocatie.

apt Alu Product Technology - Essential parts. Essential partners

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht