Go to top

Magistor breidt organisatie verder uit

Magistor, de straal- en verspaningsspecialist uit Rijssen, vindt persoonlijk en direct contact belangrijk. Daarom hebben haar relaties een vaste contactpersoon die zij rechtstreeks kunnen benaderen. Deze bereikbaarheid en de aanwezigheid van onze adviseurs in de markt, gecombineerd met het kwalitatief hoogwaardige productassortiment en de samenwerking met de collega’s op kantoor, werkt!

Per 1 september as. breidt Magistor haar organisatie verder uit om deze kracht van persoonlijk en deskundig contact voor het groeiende aantal relaties op het gewenste niveau te houden.

Vanaf die dag behoren Hans Eibrink en Paul Liese (zie foto) tot het team van Magistor.


Hans Eibrink (48, links op de foto) is, met 30 jaar ervaring in de metaal, naast de benodigde uitbreiding ook een welkome versterking van Magistor. Hij zal zijn kennis in gaan zetten als medewerker op de Verkoop Binnendienst Verspaningstechniek op het hoofdkantoor in Rijssen.

Paul Liese (51, rechts op de foto) zal actief zijn als technisch commercieel adviseur Straaltechniek in Noord Nederland. Ook hij is, met zijn eveneens 30 jaar ervaring en kennis in de Nederlandse straalwereld, ook een versterking. Met zijn komst geeft Magistor verder concreet invulling aan de stap om het onderdeel Straaltechniek ook in de buitendienst specifiek aandacht te geven.

De betreffende relaties van Magistor worden schriftelijk verder geïnformeerd over deze wijzigingen in onze organisatie. Daarbij zal met name Paul Liese in de komende periode vanzelfsprekend proberen om zo snel mogelijk persoonlijk kennis te maken met de klanten en prospects in zijn marktgebied en hun activiteiten.

Op www.magistor.nl staat, naast alle merk-, product- en leveranciersinformatie, een actueel overzicht van het Magistor team ( Over Magistor / Onze mensen ).

Meer informatie:
Magistor straal- & verspaningstechniek
Ambachtsstraat 14, 7461 TP RIJSSEN (NL)
Telefoon: +31 (0)5 48 51 94 01
Internet: www.magistor.nl
E-mail: info@magistor.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht