Go to top

Magazine ALURVS #05 nu online!

Een lekker dik nummer zo vlak voor de zomer, van Magazine ALURVS. De redactie ging veelvuldig op pad om in contact te komen met de branche en zo de noviteiten van dichtbij te kunnen bekijken.

We spraken Henk Smits en Johan Sikkema van Heico Benelux over een aantal nieuwe producten maar kregen ook een goed verhaal te horen over de specifieke marktbenadering van Heico Benelux. U leest het vanaf pagina 14.

Optimaliseren om te excelleren is de slogan van RVS Finish. Dit bedrijf uit Bergeijk onder aanvoering van Driek Brouwers excelleert al jaren op hoog niveau met betrekking tot het nabehandelen van RVS producten. Hoe zij dat doen kunt u vinden vanaf pagina 18.

Omdat er op de redactie veel "algemene"vragen krijgen binnen komen over Aluminium publiceren we in deze editie het eerste deel van "Wat is Aluminium"

Verder waren we te gast bij de Heleon Groep die ons een kijkje gunde bij de businessunit Heproflex!

Klik op de cover om de uitgave te openen. Heeft u naar aanleiding van deze uitgave nog vragen? De redactie staat altijd voor u klaar via redactie@alurvs.nl
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht