Go to top

Magazine ALURVS #03 nu online!

Nieuwste editie van Magazine ALURVS # 03 nu online.

We waren te gast bij Paul Meijering voor een goed gesprek over Meijering's specialisatie van buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys, en dat al sinds 1989!

Dyenne Moddejonge van Norton vertelde ons over Norton Norbevel: een nieuwe range machines en accessoires voor afronden en afkanten.

Op 23 maart j.l. waren we te gast op de workshop "Finishen van Roestvast Staal" van Elektrolas. In dit drie pagina's tellend artikel praten we u graag bij over de diverse presentaties.

Driek Brouwers, bedrijfsleider bij RVS Finish liet ons zien waarom zij onderscheidend zijn in oppervlaktebehandeling van RVS producten, Chromin liet ons de nieuwe ontwikkelingen zien van het inchromeer proces en waarom het de RVS markt verovert.

Ook de aluminium tak vergeten we niet en we schreven een uitgebreid technisch artikel over Microstructuren van Aluminium Legeringen. Casper Beukering (ABN/AMRO) in economisch nieuws: De aanbodkant overheerst de metaalmarkten!

Dat en uiteraard nog veel meer in de allernieuwste editie van magazine ALURVS!

Klik hier om de uitgave te openen

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht