Go to top

Licht en compact: de nieuwe accu-stofzuiger van Metabo

Of het nu gaat om het zagen van uitsparingen of het opschuren van raamkozijnen – ook kleine werkzaamheden creëren stof en zaagsel. Praktisch, als er een kleine mobiele hulp is die alles weer schoonmaakt. Zoals de nieuwe accu-alleszuiger AS 18 L PC van Metabo: die is compact, licht en heeft helemaal geen snoer nodig. Met een 18 Volt-accupack met 7.0 Ah werkt de accu-stofzuiger ongeveer drie kwartier aan één stuk door.

Wie meer tijd nodig heeft: binnenin de zuiger past makkelijk een reserve accu-pack en de bijbehorende lader. De schuif-accu is goed bereikbaar en tegelijkertijd beschermd aan de zijkant van het apparaat aangebracht. Het capaciteitsdisplay op de deksel van de zuiger toont de resterende accu-capaciteit.

 Snoerloos en mobiel zuigen
 Licht en compact
 Met drie meter zuigslang eenvoudig in elke hoek zuigen


Zonder snoer, maar met wel drie meter zuigslang en extra zuig- en spleetzuigmondstuk kom je met de AS 18 L PC in iedere hoek. Met draaggreep en -riem kan de zuiger comfortabel overal naar toe verplaatst worden. Na het gedane werk is de slang snel weer in het apparaat opgeborgen. Alles is er, alles op zijn plaats: met toebehoren als rolplank, stofzak, accu's en lader is de AS 18 L PC een opgeruimd systeem.

Energiezuinig zuigen

Het in- en uitschakelen functioneert comfortabel via een voetschakelaar. Met het zuig- of spleetzuigmondstuk is de zuiger bijzonder geschikt voor kleinere reinigingen, bijvoorbeeld bij service- en montagewerkzaamheden. Door de twee verschillende zuigcapaciteitsniveaus "Eco" en "Boost" kan de zuigcapaciteit al naargelang het soort toepassing aangepast worden. Op gladde oppervlakken zoals parketvloer of laminaat heeft het Eco-niveau voldoende zuigkracht; bij vloerbedekking daarentegen moet het Boost-niveau worden gebruikt. Ook te gebruiken met de boorafzuigadapter DDE 14 van Metabo: met de adapter kan bijvoorbeeld het stof dat bij het boren vrijkomt direct worden opgezogen.

Stofzuiger-klasse

Droogzuiger

Luchtvermogen

2.100 l/min (35 l/s)

Onderdruk

120 mbar

Spanning accupack

18 Volt

Reservoirinhoud

7,5 l

Zuigslang lengte/diameter

(bij de levering inbegrepen)

 

3 m/Ø 27 mm

Opzetstukken

(bij de levering inbegrepen)

Spleetzuigmondstuk, zuigmondstuk

Gewicht (met/zonder accupack)


7,4 kg/6 kg

Afmetingen

390 mm x 293 mm x 357 mm

Filterklasse

L, optioneel: HEPA-filter

Soort reiniging

PressClean
Voor meer informatie klikt u hier

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht