Go to top

Leering Hengelo en Tungaloy partners

Leering Hengelo is sinds september 2013 officieel Tungaloy-dealer en partner. Het dealerschap van Tungaloy past goed in de strategie van Leering Hengelo. “Wij streven ernaar een compleet, hoogwaardig pakket verspanende gereedschappen te bieden voor de metaal- en kunststof-bewerkende industrie. Dat het onlangs verworven dealerschap van Tungaloy een belangrijke stap voorwaarts is, blijkt wel uit de vele positieve reacties van onze klanten en andere Tungaloy-gebruikers.”, aldus Harrold Filart, senior Technisch Adviseur bij Leering.

Assortiment Tungaloy

Tungaloy is al jaren een begrip in 'verspanend' Nederland. Met de gereedschappen voor draaibewerkingen heeft Tungaloy een goede reputatie opgebouwd. Daarnaast biedt Tungaloy een compleet pakket voor frees- en boorbewerkingen inclusief opnames voor deze gereedschappen.

Eigen R&D afdeling

De eigen R&D afdeling binnen Tungaloy staat garant voor het snel in kunnen inspringen op ontwikkelingen in de markt en wijzigende behoeften van klanten.

Voor meer informatie: Leering Hengelo, Harrold Filart, tel: 074 - 255 82 99.


***
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht