Go to top

Leering Hengelo dealer van Novatec ultrasoon reinigingsapparatuur

Sinds kort heeft Leering Hengelo haar assortiment reinigingsapparatuur uitgebreid met het merk Novatec, waarvoor zij het dealerschap voor de Benelux en Noord-Duitsland heeft verworven.

De firma Novatec in Italië is fabrikant van standaard ultrasoon apparatuur, maar tevens van complete - klant-specifieke - installaties. Bouw van de installatie, de generator, piëzo elementen en ook de programmering worden in eigen beheer uitgevoerd. Door tevens het meest geschikte reinigingsmiddel  aan te kunnen bieden, wordt er een totaal-oplossing geleverd.
 
Leering Hengelo is reeds actief in de reinigingstechniek, beschikt over diverse reinigingslijnen, en heeft de nodige expertise en ervaring op het gebied van reinigen, reinigingsmiddelen en automatisering.  Dit, in combinatie met de service die door de eigen monteurs ter plekke wordt geleverd, heeft geresulteerd in het nieuwe dealerschap.
 
Voor meer informatie: Leering Hengelo, tel. 074 – 255 82 82


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht