Go to top

Klaassen en Hamos Fasteners gaan verder onder de naam Fabory

Sinds januari 2013 opereren Klaassen Fasteners en Hamos Stainless Steel Fasteners – twee dochterondernemingen van het Fabory-concern – vanaf een gezamenlijk adres in Ridderkerk. Deze samenwerking verloopt voorspoedig. Daarom zetten de bedrijven nu een volgende stap: vanaf 1 januari 2014 gaan zij opereren onder de naam Fabory.

In de tussentijd zal er achter de schermen veel werk worden verzet: de bedrijfsvoering en administratieve systemen van de bedrijven worden geïntegreerd. De kracht en specialismen van elk afzonderlijk bedrijf zullen daarbij gerespecteerd worden. Voor de klanten van beide bedrijven resulteert dit in een uitgebreider assortimentsaanbod, meer bestelgemak en efficiency.

Klanten en leveranciers zullen dit kalenderjaar gaandeweg kunnen profiteren van de veranderingen. In 2014 zal de voormalige Klaassen/Hamos-organisatie volledig uitgerust zijn om een zeer uitgebreid assortiment bevestigingsartikelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten te leveren.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht