Go to top

INOX Surplus - Geef je restant een tweede kans!

Elke handelaar kent het wel. Een magazijn vol prachtig RVS, maar je houdt altijd wel ergens wat restant over. Coil, buis, plaat, staf.


Eigenlijk nog wel bruikbaar. Maar niet meer direct verhandelbaar. Het wordt verzameld in een hoek van het magazijn. Maar ligt voornamelijk in de weg. INOXSurplus heeft de oplossing zodat die restanten een tweede leven krijgen en niet belanden in smeltoven. INOXSurplus zorgt ervoor dat uw restanten, overschotten en 2e keus RVS en nikkellegeringen worden hergebruikt en zo wordt de levensduur van de materialen verlengd.
 
 

 


Alle restanten die nog bruikbaar zijn worden door INOXsurplus opgekocht tegen een zeer gunstige prijs. Op deze manier geven ze deze materialen een tweede kans. En hoeven ze niet worden afgevoerd of omgesmolten te worden. Hiermee wordt zoveel mogelijk bijgedragen aan een circulaire economie. Restanten als buisstukken, plaatstukken, staf, coils, in 304 of 316 maar ook Inconel en monel kopen zij op en bieden zij wereldwijd aan. 
"Onze klanten kunnen uw restanten hergebruiken!" Voor meer informatie: www.inoxsurplus.com.

 
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht