Go to top

Indutrade Benelux breidt uit met PECO Select Fasteners

De firma Peco Select Fasteners uit Berschenhoek heeft zich aangesloten bij Indutrade Benelux. De nieuwste telg in de Indutrade-groep is gespecialiseerd in oplossingen voor bevestigingsvraagstukken. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten boutenverbindingen van Europese origine voor veeleisende toepassingen.
Aansprekende projecten

De bouten en andere bevestigings- en constructie-artikelen van PECO worden toegepast in aansprekende projecten. Zo is de complete dakconstructie van het Wembley-stadion voorzien van door PECO geleverde voorspanbouten. Ook voor de constructie van het nieuwe Centraal Station en de Markthal in Rotterdam zijn bevestigingsartikelen van PECO gebruikt. Het bedrijf leverde ook de Titanium pasbouten voor de Nuna 5, de zonnewagen waarmee het Nuon Solar Team/TU Delft vier keer op rij de World Solar Challenge won.Samenwerking met Douwes

PECO gaat binnen Indutrade Benelux intensief samenwerken met Douwes International B.V. Douwes is eveneens specialist in bevestigingsmaterialen. Het productenpakket en de expertise van beide ondernemingen vullen elkaar goed aan. Douwes-directeur Hans Tangenberg en Cock van der Werf, directeur van PECO, gaan gezamenlijk de directie over de bedrijven voeren. Later dit jaar trekken beide bedrijven in een gemeenschappelijk pand in Pijnacker.Over Indutrade

Indutrade Benelux is de holding waaronder de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde Indutrade AB, vallen. De Indutrade-bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. Doelstelling van Indutrade is te groeien met gezonde bedrijven. De kernwaarde van Indutrade, een sterk gedecentraliseerde structuur, is hierbij onderscheidend. Alle bedrijven hebben hun eigen identiteit en bedrijfsvisie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie en de optimale dienstverlening aan klanten. Als moedermaatschappij biedt Indutrade Benelux ondersteuning op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht