Go to top

Hydro Partner Packages: De nieuwe weg naar duurzamer ondernemen met aluminium  

Hydro geeft samen met klanten vorm aan de markt voor duurzamer aluminium. Een nieuw pakket zal klanten helpen hun doelen te bereiken. De pakketten bevatten verschillende niveaus van duurzaamheidsdiensten.
 
“Elke klant is uniek, heeft verschillende behoeften en eisen op het gebied van service, producteigenschappen en duurzaamheidsaspecten. De Hydro Partner Packages zullen de overstap naar duurzaan ondernemen met gebruik van aluminium profielen gemakkelijker maken. Onze klanten worden partners en kiezen tussen de pakketten, variërend van basis tot geavanceerd, vanuit het oogpunt van milieu-impact. Op deze manier kunnen ze hun concurrentie voor zijn en het verschil maken,” zegt Leopold Moormann, Director Marketing & Business Development Benelux.
 
Vooruitkomen op het “path to zero”
In de komende vijf tot zeven jaar zal duurzaamheid niet langer een modewoord zijn in het publieke debat, maar een natuurlijk onderdeel worden van het gedrag van klanten. De Europese Green Deal, die de overgang naar duurzamere industrieën benadrukt, onderstreept het belang van het invoeren van duurzame praktijken in (productie)bedrijven. Elk bedrijf zal hiermee te maken krijgen, wat de reis naar een duurzamere toekomst zowel uitdagend als tijdrovend maakt. Echter, door vandaag nieuwe praktijken in te voeren en te omarmen, kunnen bedrijven duurzaamheid inzetten als concurrentievoordeel. Daarom heeft Hydro Extrusions een concept geïntroduceerd dat Hydro Partner Packages heet - een pakket partnerschapsdiensten dat bedrijven helpt om vooruit te komen, toekomstbestendig te worden en te voldoen aan zowel de toegenomen wettelijke eisen als aan de eisen van de markt. Dit is de nieuwe manier om producten en diensten van Hydro Extrusions in Europa aan te schaffen.
 
Drie niveaus van duurzame impact
Om klanten te helpen de volgende stap of sprong op het gebied van duurzaamheid te maken, heeft Hydro Extrusions in Europa nu alle producten en diensten onderverdeeld in drie verschillende partnerschapsniveaus, die elk een bijpassende set duurzaamheidskenmerken en -voordelen bieden. De drie niveaus zijn Hydro Partner, Hydro Plus Partner en Hydro Innovative Partner. Deze aanpak weerspiegelt de toewijding van Hydro Extrusions om de unieke behoeften van haar klanten in verschillende stadia van hun duurzaamheidsreizen te erkennen. Of het nu gaat om een ambitieuze startup, een groeiende onderneming of een marktleider, de partnerpakketten zijn ontworpen om de duurzaamheidsdoelstellingen van de klant te halen en te overtreffen. Van energieverbruik tot productieprocessen, elk aspect van de producten is zorgvuldig overwogen om positief bij te dragen aan collectieve milieudoelstellingen. Als partner ontvangen klanten niet alleen hoogwaardige aluminium profielen van duurzamer aluminium, maar dragen ze ook actief bij aan de weg naar een meer verantwoordelijke en milieubewuste toekomst.
 
Pakketdiensten voor verschillende behoeften
Alle bestaande klanten van Hydro Extrusions in Europa worden automatisch Hydro Partners. Hydro Partners profiteren van ASI Performance Standard en Chain of Custody gecertificeerde productielocaties, Hydro's “path to zero” strategie, Environmental Product Declarations, dienstverlening op maat met persoonlijke contact, hoogwaardige productstandaarden en complete One-Stop-Shop oplossingen. Het Hydro Plus Partner-pakket omvat ook toegang tot Hydro Low-Carbon Aluminium en Hydro Recycled Aluminium, data met betrekking tot CO2-uitstoot per artikel, duurzaamheidstrainingen en Hydro EcoDesign-adviesdiensten. Het allerhoogste niveau is het Hydro Innovative Partner pakket dat extra voordelen biedt zoals toegang tot het exclusieve Hydro Recycled Low Carbon Aluminium, co-branding activiteiten, duurzaamheids-ondersteuning op maat, individuele oplossingen ter ondersteuning van de duurzaamheidsstrategie van de klant en extra snelle leveringen.
 
Meer informatie over de pakketten is beschikbaar op Hydro Partner Packages.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht