Go to top

Het succes van het innovatieve machinepark van 247TailorSteel

247TailorSteel is een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het lasersnijden, buislasersnijden en kanten van metalen onderdelen. Met ruim 80 machines verspreid over drie vestigingen heeft 247TailorSteel een machinepark waar je u tegen zegt. Van buislasers en lasersnijmachines tot kantbanken en machines voor kantafronding; 247TailorSteel heeft alles in huis om de meest gecompliceerde snij- en kantopdrachten van haar klanten te verwerken.



De meest innovatieve technologieën

Niet alleen beschikt 247TailorSteel over de nieuwste machines, ook gaat dit metaalbedrijf met de tijd mee wat betreft ondersteuning van haar medewerkers. Zo beschikt 247TailorSteel Varsseveld op de afdeling ‘Plaat’, de hal waar de plaatlasers opgesteld staan, over een tilassistent die het zware tilwerk van de medewerkers overneemt. De LiftMaster, zoals deze tilarm heet, ondersteunt het productiepersoneel met het laden en lossen van zware platen. Op de afdeling ‘Tube’, waar de buislasermachines staan, worden grote batches buizen door middel van een kraan aan het plafond van A naar B verplaatst. De vestigingen in Varsseveld en Oyten krijgen daarnaast binnenkort uitbreiding in de vorm van een robotcel. Innovatiever kan haast niet!



80 machines and counting

247TailorSteel is volop aan het uitbreiden; in Oyten zal dit jaar worden uitgebreid en ook zijn ze momenteel druk bezig met de bouw van een vierde vestiging in Langenau, Zuid-Duitsland. Met de komst van nieuwe en grotere vestigingen komen er vanzelfsprekend aan de lopende band nieuwe machines bij. Zo is er onlangs nog een nieuwe kantbank geïnstalleerd bij de vestiging in Hilden en staan er nog vele nieuwe machines op de planning. Naar verwachting zal het machinepark van 247TailorSteel aan het einde van 2022 over zo’n 100 machines beschikken. Dat belooft wat voor de komende jaren!


Klant worden bij 247TailorSteel?

Ook weten wat 247TailorSteel voor jou kan betekenen? Op de website van 247TailorSteel vind je alle informatie over dit vernieuwende bedrijf. Zo lees je onder andere over het succes van hun online portaal Sophia®!
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht