Go to top

Exclusieve samenwerking Magistor en Tungaloy

Magistor neemt de wisselplaten voor draaien en frezen van Tungaloy op in haar assortiment. Beide partijen hebben hiervoor een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend. De straal- & verspaningsspecialist uit Rijssen vult hiermee een leemte in haar leverings-programma. Tungaloy krijgt door deze samenwerking eindelijk de gewenste stabiele partner in Nederland.

Jan-Jaap Reneman, general manager van Tungaloy, spreekt van ‘een droompartner’. “Wij zijn erg blij met Magistor”, zegt hij. “We krijgen hiermee een partner, die helemaal voor onze producten gaat. Magistor is betrouwbaar, beschikt over een grote technische kennis, is duidelijk zichtbaar in de markt en promoot haar eigen producten uitstekend.” Algemeen directeur en verspaningsspecialist Wim Hendriks van Magistor is eveneens verheugd over de nieuwe samenwerking.

“Tungaloy is een topspeler in wisselplaten en past heel goed bij de andere fabrikanten die wij vertegenwoordigen zoals MK Morse, DC, Vardex, MA Ford en Greenleaf. Dat zijn allemaal producenten van hoogwaardige producten, die zich concentreren op een bepaald product en daar al hun aandacht en energie in steken. Dat doet Tungaloy op het gebied van wisselplaten.”

Magistor is de enige partij in Nederland waarmee Tungaloy verder gaat. De voorraad komt bij Magistor in Rijssen te liggen. De wederverkopers waarmee Tungaloy tot dusverre rechtstreeks samenwerkte en klanten en andere geïnteresseerde bedrijven kunnen zich voortaan tot Magistor wenden.

Door de samenwerking gaat Tungaloy de Nederlandse markt intensiever bewerken. Naast de twee mensen van Tungaloy Benelux zelf, zullen de technisch commercieel adviseurs van Magistor de wisselplaten van de Japanse producent onder de aandacht van de verspanende industrie brengen. Tungaloy behoudt een aantal rechtstreekse klanten zelf en gaat daarnaast Magistor volledig ondersteunen. De medewerkers hebben al een aantal trainingen gehad om kennis te maken met het immense programma van Tungaloy. Reneman: “Daarbij hebben we gemerkt dat iedereen gemotiveerd en enthousiast is. Dit bevestigt dat we met Magistor een partner hebben gevonden, waarmee we voor langere tijd willen samenwerken.”

Meer informatie:

Tel. +31 (0)548 51 94 01

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht