Go to top

De aluminiumbewerkingsdagen 2015

Alles over raam, deur en industriële toepassingen

Calvet levert en onderhoudt al meer dan 30 jaar bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. De omvang van onze activiteiten binnen Nederland is in de afgelopen jaren explosief gegroeid, waardoor er behoefte was aan een groter bedrijfspand met showroom. Hier treft u een complete werkplaats voor de productie van ramen, deuren en industriële bewerkingen.

Eerste aluminiumbewerkingsdagen

De verhuizing heeft reeds plaatsgevonden maar de opening zal een feestelijke gelegenheid worden. Met veel plezier nodigen wij u uit op de eerste ‘aluminiumbewerkingsdagen’ in Werkendam. Het doel van dit event is om innovatieve bedrijven bij elkaar te brengen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze dagen vindt u alles op het gebied van machines, software, profielsystemen en beslag. En laat u eens goed informeren naar de mogelijkheden van leasing. Verder zijn er live demonstraties, het laatste nieuws uit de branche en natuurlijk een hapje en drankje.

Waar en wanneer?

U bent van harte welkom op de Vierlinghstraat 39 te Werkendam op donderdag 29 januari tussen 12.00 – 18.00 en vrijdag 30 januari tussen 12.00 – 20.00 uur.


Klik hier voor meer informatie

 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht