Go to top

Arcus groep op de Stainless Steel World 2023

Met een gloednieuwe stand in de nieuwe Arcus huisstijl en een vertegenwoordiging van medewerkers uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, was het een geslaagde beurs week voor Arcus Group. We hadden het genoegen, als key supplier binnen de roestvaststaal sector, om inzichten te delen, de nieuwste ontwikkelen en innovaties te bespreken, te verkennen en te netwerken. 


We willen graag iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht, heeft deelgenomen aan inzichtelijke gesprekken en de beurs week echt uitzonderlijk heeft gemaakt. Uw enthousiasme en passie voor de industrie inspireren ons om verder te groeien en te ontwikkelen. De beurs mag dan afgelopen zijn, maar het momentum en de connecties die tijdens de beurs zijn gemaakt, zullen Arcus Group voortdrijven. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Arcus Group, volg ze dan op LinkedIn.


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht