Go to top

Andrews Adhesives distributeur van Pratley

Andrews Adhesives is met ingang van 2013 de exclusieve importeur en distributeur van Pratley® hoogwaardige, professionele lijm- en kitsoorten. Andrews Adhesives is gevestigd in Ter Aar, Zuid-Holland, Nederland en verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van Pratley® producten in Nederland, België en Luxemburg.

Pratley® werd in 1948 opgericht door George Pratley in Krugersdorp, Zuid Afrika. De internationale doorbraak kwam in de jaren ’60 toen ruimtevaartorganisatie NASA® Pratley® Putty Original ging toepassen voor hun raketprogramma vanwege de extreem sterke hechting en flexibiliteit van de putty, zelfs onder moeilijke omstandigheden als in de ruimte. Het Engelse woord “putty” betekent zoveel als “kneedbare pasta”. De Pratley® Putty Original is dus zelfs op de maan geweest! Pratley® werd daarmee een begrip voor industriële gebruikers, doe-het-zelvers en veeleisende hobbyisten, vooral voor toepassingen waar een betrouwbare lijmverbinding of afdichting vereist is. Uiteraard is Pratley® ISO 9001:2008 geaccrediteerd.

Pratley® heeft zich tot een internationale marktleider op het gebied van lijmen en kits ontwikkeld. De Pratley® producten zijn niet alleen zeer kostenefficiënt, maar ook uiterst innovatief en in veel gevallen zelfs uniek. Het leveringsprogramma bestaat onder andere uit Pratley® epoxy putties, Pratley® epoxylijmen, Pratley® acryllijmen, Pratlok® schroefdraadborgingsmiddel en diverse kitsoorten. De producten worden gebruikt voor de verlijming van allerlei metalen, waaronder staal en aluminium, cement, keramiek, beton, steen, hout, gips, diverse (kunst)glassoorten, aardewerk, leer, textiel, nylon, rubber, bakeliet, maar ook van verschillende materialen onderling, zoals glas op staal, kunststof op hout, enzovoorts.

Pratley® producten bieden altijd unieke eigenschappen en superieure kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze combinatie staat garant voor tevreden klanten in tal van markten. Voor meer informatie, ga naar de website www.pratley.eu of stuur een e-mail naar info@pratley.eu

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht