Go to top

André van der Veen per 1 januari benoemd tot Commercieel Directeur van HEGO

André van der Veen is sinds 2011 werkzaam bij HEGO als Commercieel Manager en is sindsdien nauw betrokken geweest bij de strategie ontwikkeling van het bedrijf.

Vanaf 2016 wil HEGO een andere koers inslaan wat tevens een andere manier van besturen vraagt. Samen met Jan Dekker, Financieel Directeur, maakt André van der Veen deel uit van de directie.

Een nieuwe koers

Eind 2015 werd het nieuwe plan voor de komende jaren bekend gemaakt. De focus op de nieuwe koerst ligt op meer service en uitbreiding van het assortiment. Van der Veen zegt hierover het volgende: “Ik zou graag zien dat HEGO bekend komt te staan als dé partner voor RVS en Aluminium, zowel nationaal als internationaal. Door nog meer te investeren in ons in-house service center en daarnaast nieuwe producten toe te voegen aan ons gamma wil ik als totaal leverancier de klant nog meer mogelijkheden bieden om zijn materiaal bij ons te halen.” Wat de grootste uitdaging in de nieuwe functie wordt? “Met een zo gemotiveerd mogelijke groep HEGO nog verder uitbouwen naar één van de belangrijkste spelers in de wereld van RVS en Aluminium.”

Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht