Go to top

ALURVS.nl vernieuwde voorwaarden

ALURVS.nl vindt uw privacy belangrijk en wil transparantie bieden over de gegevens die we verzamelen, over hoe we die gebruiken en over uw rechten in het beheren van die informatie.

Daarom is het Privacy Statement aangepast. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een wet die is aangenomen in de Europese Unie.

Wij beschermen uw persoonsgegevens. We hebben uw gegevens nooit verkocht aan derden en dat zullen we ook nooit doen. Het volledige Privacy Statement kunt u inzien op onze website.

Als u specifieke vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van uw gegevens, neem dan contact op met info@alurvs.nl;

Indien u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, kunt u zich uitschrijven door boven onze nieuwsbrieven op “afmelden nieuwsbrief ‘ te klikken en uw email adres in te vullen of een email te sturen naar info@alurvs.nl met uw naam en e-mailadres en in het onderwerp "afmelden" te zetten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht