Go to top

Aluminiumspecialist Garfield ontzorgt klanten

Het komt wel eens voor dat je als metaalbewerker een specifiek profiel of materiaal niet kunt vinden. In zulke gevallen kan Garfield u helpen. Deze instelling is tekenend voor de servicegerichte instelling van de aluminiumspecialist: Garfield wil zijn klanten ontzorgen.

“Afmetingen die niet verkrijgbaar zijn in Nederland, kunnen wij wellicht wel leveren via partners in ons grote netwerk”, zegt Rob de Boer, Sales Manager bij Garfield Schiedam. “Wij hebben door 40 jaar ervaring in de branche veel connecties en weten ook in het buitenland de weg.”

Maar naar verreweg de meeste materialen hoeven de medewerkers van Garfield niet te zoeken. Het bedrijf is specialist in het leveren en bewerken van metalen. Aluminium, RVS, aluzink, sendzimir, koper, messing en brons zijn uit voorraad leverbaar en Garfield is er helemaal op ingericht de klanten zo snel mogelijk te voorzien van aluminium halffabricaten en/of overige metalen, in kleine of grote hoeveelheden, uit voorraad of af fabriek.

Expertise en service

Als specialist levert Garfield alles als het gaat om metalen. Niet alleen producten en halffabricaten, maar ook toegevoegde waarde in de vorm van expertise, service en voorraadbeheer. Het bedrijf is voor de klanten een innovatieve en servicegerichte partner, die kennis deelt, problemen oplost en flexibel opereert. Als handelaar, maar ook als productadviseur, risicomanager en facilitair manager. Garfield Aluminium is daarbij zowel op de nationale als de internationale markt actief voor wals- en persproducten. De kennis en ervaring strekt zich uit van de machine- en façadebouw tot constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.

Snelle levering

Om welke markt of toepassing het ook gaat, naast kwaliteit en een goede prijs zijn betrouwbaarheid en snelheid van handelen en leveren tegenwoordig essentieel. Garfield kan perfect op deze markttrend inspelen, onder meer dankzij de eigen wagens. De lijnen in de hele organisatie zijn kort en de medewerkers kunnen snel schakelen, wat resulteert in korte doorlooptijd tijden en snelle levering. Bij onvoorziene omstandigheden kan snel worden gehandeld en levertijden kunnen makkelijk worden aangepast.

Voor meer informatie klik op onderstaande foto. 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht