Go to top

Advanced Manufacturing Uw event in 2024!

24 april 2024
Werkt u in de metaalsector? Dan is Advanced Manufacturing uw event!
 

Het is zover, na 5 jaar staan Welding Week, Subcontracting en het nieuwe Metal  opnieuw voor u klaar!  Op 14, 15 en 16 mei komt de metaalsector van België en Nederland weer samen in Antwerp Expo.
Op deze editie valt er naast de gekende las-en snijtechnologieën op Welding Week nog véél meer te ontdekken. Vanaf nu kan u ook op Metal oplossingen vinden voor al uw metaalbewerkingen. Op Subcontracting ontmoet u dan weer industriële toeleveranciers gespecialiseerd in metalen onderdelen en bewerkingen.
Deze 3 vakbeurzen worden samen georganiseerd en geven vorm aan de overkoepelde naam van: Advanced Manufacturing Belgium.

Registreer hier gratis

3 redenen om nu gratis te registreren:
  • +260 exposanten staan te poppelen om u de nieuwste technologieën te tonen: van lasapparatuur en automatisatie, robots/cobots, CNC-machines, plaatbewerkingsmachines, snijmachines, virtueel lassen, oppervlaktebehandeling tot de beste industriële toeleveranciers in metaalbewerkingen en -onderdelen.
  • Beleving ten top met het BIL lassymposium, de Steel Warriors awarduitreiking, het BK virtueel lassen, de Wall of Flame van VCL en de vele demo’s
  • Metal Night - avondopening: met een gezellige netwerkdrink met ons zelfgebrouwen bier “Ferro Fusion”, een hapje en muziek. Komt u ook  proeven?

 
 
Kortom, werkt u met metalen? Mis dan het grootste event voor uw sector niet! Registreer nu en zet het alvast in uw agenda.

 
 
PS: Advanced Manufacturing vindt gelijktijdig plaats met Advanced Engineering, hét event voor innovatieve productontwikkeling. Bezoek met uw ticket ook gratis deze beurs.
 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht