Go to top

247TailorSteel de gehele zomer tot uw beschikking

24/7 lasersnijden, buislasersnijden en kanten – ook in de zomer

Onze belofte: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het hele jaar door lasersnijden, buislasersnijden en kanten. Daar houdt zich 247TailorSteel ook deze zomer aan. Er staan 33 lasersnijmachines, 18 kantbanken en 5 buislasers volledig bemand voor u klaar. Alle bestellingen worden met dezelfde snelheid verwerkt zoals u gewend bent en op het door u gewenste moment geleverd. Wel zo duidelijk, want zo loopt uw planning gewoon door. En handig voor spoedjes die écht niet kunnen wachten tot na de zomer. Kortom, zet Sophia® de komende maanden gerust aan het werk. Ze is er klaar voor!

247TailorSteel lanceert Feature Friday – de nieuwe wegwijzer voor Sophia®

Om het werken met Sophia® voor de klanten nog efficiënter en gemakkelijker te maken, heeft 247TailorSteel Sophia’s blog in leven geroepen met de rubriek ‘Feature Friday’. Elke laatste vrijdag van de maand wordt een bepaald kennmerk van Sophia® uitlichten. Er zijn drie categorieën: New Feature waarin een nieuwe functionaliteit toelichten, Feature Update als er een wijziging wordt doorgevoerd en Feature Highlight om een bestaande feature opnieuw onder de aandacht te brengen. Wilt u weten hoe het groeperen en degroeperen van assemblages in Sophia® werkt? Klik hier en volg regelmatig de blog van 247TailorSteel voor nieuwe features.
Update: Bouw nieuwe productiefaciliteit in Hilden (DE)

De bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden schiet lekker op: Het gebouw staat en de betonvloer in de hallen is gestort. De aanleg van het buitenterrein en de binnenwanden van het pand zijn bijna klaar. Op dit moment wordt hard aan de installatiewerkzaamheden en gevelafwerking op kantoor gewerkt. ‘Dankzij de nieuwe productiefaciliteit profiteert ons groeiende aantal klanten binnenkort van een nóg betere service en snellere levering’, zegt Florian Matt, Sales Director von 247TailorSteel. In de online portaal Sophia® plaatst u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling die binnen 48 uur of op het door u gewenste moment wordt geleverd! Naar verwachting zijn we in het derde kwartaal van 2020 volledig operationeel.

Benieuwd hoe de bouwwerkzaamheden vanaf begin verlopen zijn? Bekijk dan onderstaande video!


Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht