Go to top

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht

Gieterijen en gietwerkRSS

 • Brabantse Non Ferro Gieterij BV

  De Brabantse Non-ferro Gieterij in Etten-leur is een moderne gieterij die al sinds haar oprichting in 1960 toonaangevend is in het gieten van non-ferro metalen (vooral aluminium- en koperlegeringen). Wij zijn in staat om tegen concurrerende prijzen zowel grotere oplagen als kleinere orders te produceren. Wij werken met gietvormen van zand, metaal of ijzer. Neem contact met ons op en U profiteert volop van onze vakkundigheid en ervaring, op constructief en op metallurgisch gebied. Met behulp van tekeningen of modellen kunnen wij u adviseren om te komen tot een perfect eindproduct.

  Lees verder

 • Breecast Product

  BREECAST is sinds zijn oprichting in 1987, de aluminiumgieterij die zich hoofdzakelijk toelegt op de zand- en coquillegiettechnieken voor stukken in aluminium. Ook het lage druk- en kipgieten werd toegevoegd aan ons aanbod. BREECAST is specialist in zowel serie productiegietwerk als prototyping. Onze specialisatie beantwoordt perfect aan de normen en eisen van de veeleisende opdrachtgever. BREECAST gaat er prat op om complexe vormgeving, duurzaam materiaal en een efficiënte samenwerking te kunnen waarborgen aan scherpe prijzen.

  Lees verder

 • Klava for Aluminium Solutions

  Klava is een full-service engineering- en productiebedrijf voor aluminium gietproducten. Als gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling en de levering van complete aluminium gietstukken, stelt Klava zich ten doel expertise en optimale totaaloplossingen te bieden aan haar klanten, die hoogwaardige kwaliteit eisen voor complexe toepassingen. Onze ambitie is het in Nederland de beste partner te zijn voor totaaloplossingen in aluminium gietwerk.

  Lees verder

 • Metaalgieterij de Ruiter BV

  Metaalgieterij De Ruiter B.V. is gespecialiseerd in zandgietwerk en coquillegietwerk in diverse bronslegeringen en aluminiumlegeringen. Een combinatie van vakmanschap, ervaring en de modernste productietechnieken zorgen ervoor, dat we u gietproducten kunnen leveren van hoogwaardige kwaliteit. Hiernaast werken wij snel en efficiënt en staan wij dag en nacht voor u klaar!

  Lees verder

 • Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

  Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is in naam een technische groothandel in schuur- en slijpmiddelen. In de praktijk zijn we veel meer het verlengstuk in de productie van metaalverwerkende bedrijven.

  Lees verder