Go to top

Nikkelstraat 3

4823 AE Breda

076 543 1100

benelux @ renishaw.com

http://www.renishaw.nl

Renishaw

Renishaw is een wereldwijd actief bedrijf, gespecialiseerd in meting, bewegingsbesturing, spectroscopie en precisiebewerking. Wij ontwikkelen innovatieve producten waarmee onze klanten aanzienlijk efficiënter kunnen werken. Van betere productierendementen en hogere productkwaliteit tot gemaximaliseerde onderzoekscapaciteit en doeltreffender medische procedures.

Onze producten worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals automatisch machinaal bewerken, coördinaatmetingen, additieve vervaardiging, vergelijkend meten, Raman spectroscopie, machinekalibratie, positieterugkoppeling, tandtechnische CAD/CAM, legeringen met vormgeheugen, onderzoeken op grote schaal, stereotactische neurochirurgie en medische diagnose. We willen op al deze gebieden graag een partner voor de lange termijn zijn, met hoogwaardige producten die aansluiten bij wat onze klanten nu en in de toekomst nodig hebben, en met actieve en deskundige ondersteuning in technisch en commercieel opzicht.
 

Lees hier het artikel van Renishaw: eerste metalen 3D geprint fietsframe

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht