Go to top

Van Dulst Techniek uw vertrouwde adres voor Mecal

Geachte relatie,


Misschien ten overvloede informeren wij u over de meer dan uitstekende samenwerking met Mecal Machinery, de Italiaanse machinebouwer van met name zaagmachines bewerkingscentra voor aluminium profielen.


Van Dulst Techniek heeft inmiddels een 100-tal machines in Nederland geplaatst en in onderhoud. De afgelopen 20 jaar is Van Dulst Techniek meegegroeid met de specifieke bewerkingskennis van Mecal en levert bij een groot aantal relaties service op maat.
De fabriek heeft de Nederlandse verschillen in klantwensen voor productie meegenomen in zijn ontwerpen. Dat resulteert in een uitstekende samenwerking met Mecal. Expertise meets Expertise!


Mede door de installaties die in eigen beheer gebouwd worden in Krimpen aan den IJssel onder de naam MPS en de knowhow van Van Dulst Techniek heeft Mecal aangegeven de samenwerking met Van Dulst Techniek verder uit te diepen. Deze samenwerking wordt aangehaald voor met name de Industrie, Kassenbouw, Industriële deuren, Hekwerken, Trailerbouw en Aluminium producerende Industrie in algemene zin. Van Dulst Techniek blijft haar relaties ondersteunen met service, reparatie en onderhoud van zowel bestaande als nieuwe installaties.


Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewerkingsmachines van Mecal, met onder andere de nieuw geïntroduceerde indrukwekkende 5-assige Mecal 312 Gianos. Een gesloten bewerkingscentrum met een dubbel onafhankelijk opspanstation, voor zowel (vals) verstek afkorten als rondom frezen van profielen, conform een uniek machine ontwerp. Kortom Van Dulst Techniek blijft uw vertrouwde adres voor Mecal bewerkingsmachines. Advies, verkoop, service en onderhoud blijven wij op exact dezelfde wijze uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent.


Heeft u vragen naar aanleiding van wat u gezien heeft op onze website, bel of mail ons en wij geven graag uitleg en ondersteuning bij uw productiebeslissingen.


Met vriendelijke groet,


Van Dulst Techniek BV                                                                                                                       

Arjèn van Dulst

0180-510455
info@vandulst.nl