Go to top

TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 - We gaan beginnen!

Meld je NU aan voor een gratis bezoek aan TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 Van 30 augustus tot en met 2 september 2022 komt de industrie eindelijk weer samen en daar moet jij natuurlijk bij zijn! In ieder geval als je op zoek bent naar de nieuwste materialen, machines, flexibele oplossingen, innovatieve productietechnologieën en toeleveringsstrategieën voor de maakindustrie.


Waarom je écht een bezoek aan deze beurzen moet brengen? Het is een lekker dagje uit, je ontmoet collega's, mensen uit de industrie én je doet nieuwe energie en vooral inspiratie op. Zo kun je met een hoofd vol frisse ideeën weer aan het werk.


De wereld draait door
De industrie heeft niet stil gezeten tijdens COVID-19: de ontwikkelingen en innovaties bij producenten zijn doorgegaan en zij hebben inmiddels van alles om ten toon te stellen. Dat resulteert in tal van primeurs en 'must-sees'. Wil jij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties ontdekken? Meld je dan NU gratis aan via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl en ontvang automatisch de laatste updates en ins & outs - tot en met de beurzen!