Go to top

Paul Meijering zoekt een: Applicatiebeheerder met breed takenpakket en SQL kennis (40u)

Paul Meijering Metalen is een internationale groothandel in RVS. Sinds 1989 leveren wij buizen, flenzen, platen en fittingen in roestvast staal en special-alloys aan afnemers in de apparatenbouw, offshore en energie- & voedingsindustrie. Een breed en hoogwaardig assortiment, ruime voorraad, speciale bewerkingen en korte levertijden maken ons tot een kwalitatieve marktleider.

Wij hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en willen verder blijven groeien. Hierbij is de juiste ondersteuning van automatisering cruciaal. Daarom zijn we op zoek naar een:


APPLICATIEBEHEERDER met breed takenpakket en SQL kennis


Je vormt samen met de IT manager en softwareontwikkelaar een team, wat er voor zorgt dat het in eigen beheer ontwikkeld ERP systeem optimaal werkt. Het ERP systeem is in ontwikkeld met het lowcode platform Thinkwise Software Factory, waarbij de programmering met T-SQL plaatsvindt. Dit ERP systeem is gekoppeld met diverse andere systemen zoals met de state-of-the-art magazijnsystemen van Fehr en Hänel. Maar ook onder meer met een documentsysteem en financiële applicaties. Onderdeel van je functie is de monitoring van deze koppelingen. Het belangrijkste in je rol is het ondersteunen van de gebruikers bij het gebruik van de verschillende systemen, dat betekent een zeer brede rol. Je fungeert als 1e lijns helpdesk voor de verschillende applicaties, maar zorgt ook voor opleiden van gebruikers.

Het testen en implementeren van nieuwe applicaties en updates valt onder je werkzaamheden. Ook zaken als het installeren van een nieuwe telefoon of andere eenvoudige systeembeheer werkzaamheden vallen onder je taken. Je bent de contactpersoon van de externe hardware- en netwerk partij. Verder houd je je bezig met het inrichten en beheer van stamgegevens van de verschillende applicaties. Als je kennis van T-SQL van Microsoft SQL Server hebt, is dat zeker een pré. Indien deze kennis er is of als er de bereidheid is deze te leren, zullen ook het ontwikkelen van rapportages tot het takenpakket gaan horen. Er zijn dan doorgroeimogelijkheden voor het ontwikkelen van de ERP applicatie. Paul Meijering vindt het belangrijk dat medewerkers zich verder ontwikkelen. Afhankelijk van de kennis en ervaring wordt en een persoonlijk opleidingsplan opgesteld. Door de breedheid van de functie heb je de kans je verder te ontwikkelen.


Wie ben jij?

Veelzijdig en leergiering, communicatief zeer vaardig, een teamspeler. Je past in een organisatie met korte lijnen en de Nederlandse taal beheers je zeer goed in spreken en schrijven.Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan met leuke collega's binnen een bedrijf wat continue in beweging is. Een salaris wat past bij jouw werkervaring, opleiding en capaciteiten. Een prima pensioenregeling en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom: alles wat je graag goed geregeld hebt binnen je baan.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de IT manager Eric Franken op 06-22472257 of eric.f@paulmeijering.nl.