Go to top

Nieuw avontuur voor Hanno de Joode en Mark van Bavel van Amari Metals B.V.

Hanno de Joode, managing director bij Amari Metals sinds 2009, gaat binnenkort een nieuw hoofdstuk beginnen bij Vendolution. Na ruim 18 succesvolle jaren bij Amari Metals, waarin hij een prachtig team heeft opgebouwd, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. In dit nieuwsbericht blikt Hanno terug op zijn tijd bij Amari Metals en deelt hij zijn gedachten en plannen voor de toekomst.
 
PLEZIER ALS DRIJVENDE KRACHT BIJ AMARI METALS
Terugkijkend op zijn tijd bij Amari Metals, sprak Hanno vol lof over het bedrijf en zijn team: “Ik heb 18 schitterende jaren gehad bij Amari Metals”, zegt Hanno met een glimlach. “Het is een prachtig team met talentvolle mensen. We hebben samen een geweldige transitie doorgemaakt, waarbij we nieuwe markten hebben betreden, nieuwe producten hebben ontwikkeld en Amari Metals samen echt op de kaart hebben gezet. Ik heb enorm veel energie gekregen van het opleiden van jonge mensen en het samen bouwen aan succes.”
 
Hanno benadrukte het belang van plezier in het werk: “In 2012 hebben we als team besloten dat plezier een belangrijk uitgangspunt moest zijn voor de komende jaren, en dat hebben we waargemaakt! Elke dag hebben we plezier gehad en dat omgezet in prachtige resultaten. Dat is iets wat ik zeker wil voortzetten tijdens mijn nieuwe uitdaging.”
 
EEN NIEUWE UITDAGING BIJ VENDOLUTION
“Ik hoor altijd van mensen dat er rond je 50e levensjaar een punt komt dat je gaat nadenken over wat je nog wilt doen in de rest van je leven”, aldus Hanno. “Ik was daar zelf niet zo intensief mee bezig, maar soms komt er een mooie kans op je pad. Zo benaderde Wim Verhoeven – een vriend die ik al 35 jaar ken – mij met de vraag of ik interesse had om samen met hem zijn bedrijf Vendolution verder uit te bouwen. Dat sprak me meteen aan.”
 
Vendolution is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vendingautomaten. Hanno: “De wereld van vending is volop in beweging. Vooral vanwege het gebrek aan personeel en de behoefte aan efficiënte oplossingen. Ik zie veel mogelijkheden om Vendolution te laten groeien en innovatieve oplossingen te bieden aan klanten die behoefte hebben aan onbemande verkoop en uitgifte.”
 
MARK VAN BAVEL ALS WAARDIGE OPVOLGER
Met trots sprak Hanno over zijn opvolger, Mark van Bavel, die al bijna 12,5 jaar bij Amari werkt: “Mark is als negentienjarige bij ons begonnen en heeft zich ontwikkeld tot een talentvolle professional. Nu krijgt hij de kans om de rol van managing director op zich te nemen. Ik ben ontzettend trots dat ik Mark heb kunnen opleiden en dat hij op zo’n mooie positie terecht is gekomen.”
 
Op de vraag of hij nog advies heeft voor Mark, antwoordde Hanno: “Blijf plezier hebben in wat je doet en blijf dicht bij jezelf. Mark heeft de capaciteiten en het juiste team om Amari verder te laten groeien. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij succesvol zal zijn.”
 
SLOTWOORD
Met zijn laatste dagen bij Amari Metals in zicht, kijkt Hanno uit naar het begin van zijn nieuwe avontuur bij Vendolution. Hij is vastbesloten om zijn ervaring en passie in te zetten om het bedrijf te laten groeien en innovatieve oplossingen te bieden voor de behoeften van klanten in de onbemande verkoopsector. “Het is een mooie nieuwe stap waar ik samen met Wim als mede-eigenaar Vendolution mag gaan opbouwen.”
 
Hanno sloot het interview af met een uitnodiging: “Ik nodig iedereen uit om mijn reis bij Vendolution te volgen. Ik ben ervan overtuigd dat we mooie dingen gaan bereiken.”