Go to top

Lincoln Electric introduceert een fabrieksgarantie van vijf jaar voor geavanceerde lasapparatuur

Lincoln Electric is de wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van booglasproducten, robotbooglassystemen, plasma- en autogeen snijapparatuur en heeft wereldwijd een leidende positie op de markt voor soldeer- en soldeerlegeringen. Lincoln Electric, met het hoofdkantoor in Cleveland, Ohio, heeft 60 productielocaties, inclusief activiteiten en joint ventures in 19 landen, en een wereldwijd netwerk van distributeurs en verkoopkantoren in meer dan 160 landen.

Op 1 februari 2021 kondigde Lincoln Electric aan dat alle geavanceerde lasapparatuur nu standaard wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 5 jaar. Als uitbreiding op de huidige garantie van 3 jaar biedt het nieuwe 5-jarige programma klanten nog eens 2 jaar extra, zonder onvoorziene kosten voor gedekte reparaties, inclusief onderdelen en arbeidskosten gedurende de garantieperiode.
 
"Al bijna 30 jaar hebben innovatie en technologie van onze geavanceerde lasapparatuur klanten geholpen de productiviteit en kwaliteit van hun laswerkzaamheden te verbeteren", zegt Bruce Chantry, directeur Advanced Technology van The Lincoln Electric Company, Cleveland, USA.

“We begrijpen dat productiviteit en kwaliteit cruciaal zijn voor de activiteiten van onze klanten. Dat geldt ook voor de apparatuur waarop ze dag in dag uit op moeten kunnen rekenen. Door jarenlange ervaring en research door productontwikkelaars en productieteams heeft Lincoln Electric nu de mogelijkheid om de meeste geavanceerde oplossingen te bieden met het unieke voordeel van 5 jaar garantie. Als 1e in de lasbranche”.

Geavanceerde lasapparatuur die onder de nieuwe beperkte garantie van 5 jaar valt, omvat:

  • Power Wave® geavanceerde lasstroombronnen
  • PIPEFAB™ lassystemen
  • AutoDrive® robot draadaanvoerunits
  • Power Feed® geavanceerde draadaanvoerunits
  • APEX® Mechanized Controllers
  • MAXsa® onderpoeder draadaanvoerunits


Voor een exemplaar van de garantiebepalingen en voor meer informatie gaat u naar https://www.lincolnelectric.com/en-gb/support/Documents/EU-Equipment-Limited-Warranty-Rev14_2021-ENG.pdf.

Ga voor meer informatie over Lincoln Electric en haar producten en diensten naar de website: www.lincolnelectric.com.