Go to top

De bruggen van de toekomst

Met eigen productiehallen voor de verwerking van staal, aluminium en RVS, is Bersselaar Constructies een goede bekende in de wereld van bruggenbouw. Van oudsher vooral georiënteerd op stalen constructies, maar tegenwoordig ook een professionele partner voor aluminium en RVS producties.
Het samenspel van duurzaamheid en kwaliteit

Een mooi voorbeeld van zo'n aluminium project is de brug bij Bleskensgraaf. Een lichtgewicht aluminiumbrug waarbij de wanden tevens als liggers fungeren. Het gebruik van duurzaam materiaal was hierbij een belangrijk uitgangspunt voor de opdrachtgever. Door samen te werken aan toekomstbestendige oplossingen en bruggen te maken die ook na jaren nog in perfecte staat zijn, kunnen we ons richten op duurzaamheid. Door telkens te kiezen voor de beste kwaliteit, kunnen we een bijdrage leveren aan die behoefte. "Wat ons betreft wacht er een mooie toekomst voor aluminiumbruggen." aldus Stijn van den Berselaar.
Alles in huis voor vakmanschap

De directeur van het Brabantse familiebedrijf heeft er in ieder geval alle middelen voor in huis. Een high-tech machinepark, een professioneel team van engineers, constructeurs en monteurs en meerdere certificeringen zijn 'het bewijs'. Maar bovenal beheersen zij het vakmanschap als het gaat om het combineren van verschillende materialen. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. Door precisiewerk en creatieve oplossingen weet Bersselaar Constructies telkens weer mooie projecten van staal, aluminium, RVS en glas te realiseren.