Go to top

apt Group - Sustainability Report

Toonaangevend in Europa
De apt Group is een van de toonaangevende ondernemingsgroepen in de Europese aluminiumindustrie. Met onze divisies apt Extrusions en apt Products ontwikkelen en produceren wij technologisch geavanceerde geëxtrudeerde profielen en mechanisch bewerkte producten van aluminium die wij aan bekende klanten in de sectoren bouw, transport, automotive en industrie leveren. Wij stellen onsportfolio toekomstbestendig en duurzaam samen door verwerkings- en processtappen op te bouwen en uit te breiden en nieuwe technologieën te integreren.


Essential parts. Essential partners.
Trouw aan onze strategie begeleiden wij u als betrouwbare partner – van co-engineering, geëxtrudeerde aluminiumprofielen en de nabewerking ervan tot oppervlaktebehandeling.
Met intelligente productieconcepten realiseren wij prototypebouw, individuele productie en kleine en grote series – met maximale productie-efficiëntie.


Proactief milieumanagement
Als onderdeel van ons proactieve milieu-, energie- en kwaliteitsmanagement controleren wij – intern en extern – het duurzame gebruik van onze resources en voldoen wij aan de internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerp en de productie van onze producten. Als onderdeel hiervan kunt u het "Sustainability Report" downloaden!


Voor meer informatie omtrent de apt Group klikt u hier