Go to top

247TailorSteel start bouw van nieuwe fabriek in Langenau

Op 23 september jl. is 247TailorSteel, de toonaangevende 'slimme' fabrikant voor op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, officieel gestart met de bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Langenau, tussen Stuttgart en Munchen. “Met de bouw van onze nieuwe vestiging in Langenau versterken we onze positie in de markt en brengen we meer mogelijkheden voor onze klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk.”, zegt Carl Berlo, CEO van het bedrijf.


Op deze dag waren o.a. de Consul-Generaal in Duitsland, de heer Paul IJmkers, burgemeester van Langenau, de heer Daniel Salemi en de CEO van 247TailorSteel Carl Berlo aanwezig. Tijdens het officiële programma is de schop daadwerkelijk in de grond gezet en hiermee het officiële startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe vestiging.

(tekst gaat door onder de foto)



 

Volledig eigen machinepark
De nieuwe vestiging zal naar verwachting in de najaar van 2022 volledig operationeel zijn. Op een productieoppervlakte van 15.000 m2 zullen gefaseerd twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken worden geïnstalleerd. Daarmee gaan de klanten van 247TailorSteel in Zuid-Duitsland en Oostenrijk profiteren van nog betere service en nog snellere levering. ‘247TailorSteel gebruikt een volledig eigen machinepark. Dankzij ons zelf-ontwikkelde Sophia®-portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, ontvangen zij offerte binnen één minuut én krijgen zij hun producten binnen 48 uur geleverd’, aldus Berlo.
 

De toonaangevende pionier met sterke groeiambities
247TailorSteel is sinds de oprichting in 2007 de toonaangevende pionier in de markt en beschikt inmiddels over een grote trouwe klantenkring. De ambitie achter deze uitbreiding is het marktaandeel en de productiecapaciteit voor de klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk te verhogen en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. De nieuwe productiefaciliteit in Langenau is wederom een mooie mijlpaal en grote stap in deze richting.
 

Nieuwe werkplekken in de regio
Door de bouw van de fabriek worden in eerste instantie 70 nieuwe werkplekken gecreëerd, op lange termijn is er plek voor ongeveer 200 werknemers. “Met de nieuwe productiefaciliteit zal hier een toekomstgerichte industriële vestiging ontstaan. 247TailorSteel zal zo een toegevoegde waarde zijn voor Langenau en de regio”, zegt de burgemeester van Langenau, Daniel Salemi.


Voor meer informatie zie de website 247TailorSteel