Go to top

247 Tailor Steel, Klantgericht werken als basis voor succes.

17 augustus 2022

Zo goed mogelijk inspelen op de wensen en behoeften van de individuele klant. Denken in oplossingen in plaats van in problemen. Blijven vernieuwen en uitbreiden. In de huidige maatschappij spelen deze dingen een steeds belangrijkere rol. Hiermee zorg je er immers voor dat je je kunt onderscheiden van de concurrentie, die soms moordend is.Het extra beetje dat 247TailorSteel doet voor haar klanten
Bij 247TailorSteel, marktleider in Nederland op het gebied van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, is deze klantgerichtheid goed te zien. Niet alleen hebben zij een klantenservice die vijf dagen in de week te bereiken is, ook luisteren zij écht naar de klantbehoefte. Op basis hiervan worden strategieën aangepast en worden impactvolle beslissingen genomen.


Het aanbieden van verschillende verpakkingsvormen
Zo bieden zij de klant via Sophia® services de mogelijkheid om te kiezen voor Heat treated pallets. Een verpakkingsvorm die steeds belangrijker wordt, aangezien de eisen voor houten verpakkingen alsmaar strenger worden. Hoewel dit nu nog op aanvraag is, zal dit hoogstwaarschijnlijk op termijn als standaard mogelijkheid aangeboden worden. En daar blijft het niet bij. Met Sophia® services beoogt 247TailorSteel steeds meer opties toe te kunnen voegen voor haar klanten, die erop gericht zijn zo goed mogelijk aan de klantbehoefte te voldoen.


Het toevoegen van materialen aan het assortiment
Ook in het verleden heeft dit van oorsprong Achterhoekse bedrijf al laten zien dat het écht naar haar klanten luistert. Zo kwam er vanuit UNATA het verzoek om Magnelis® aan het aanbod toe te voegen. In plaats van dit verzoek af te wijzen, is 247TailorSteel op onderzoek uitgegaan om vervolgens tot de conclusie te komen dat het een goede toevoeging is aan het reeds bestaande assortiment. Magnelis® heeft immers een goede corrosiebestendigheid en beschikt over een zelfherstellend karakter.


Ontdek wat 247TailorSteel voor jou kan betekenen
Dit innovatieve bedrijf draait op Sophia®: een online portaal dat het door middel van kunstmatige intelligentie mogelijk maakt 24/7 bestellingen te plaatsen. Zowel voor lasersnijden, buislasersnijden, kanten als kantafronding kun je als zakelijke klant bij deze vooruitstrevende organisatie terecht!