Go to top

Het beursseizoen van 2023 is in aantocht

20 februari 2023
Het is februari en dat betekent dat de eerste beurzen binnenkort van start zullen gaan. In zowel Nederland, België als Duitsland worden diverse beurzen georganiseerd op het gebied van metaalbewerking. Een perfecte gelegenheid voor u om kennis te maken met de metaalbranche en om de verschillende aanbieders op deze markt te leren kennen.
 
Ook 247TailorSteel neemt deel aan diverse beurzen
Eén van de aanbieders die u zult tegenkomen is 247TailorSteel; marktleider op het gebied van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Nederland. Zij zullen bij diverse beurzen aanwezig zijn om te laten zien wat er bij hen mogelijk is.
 
De beurzen in Nederland en België in 2023
Ze trappen het beursseizoen in België af in Brussel, waar van 29 tot en met 31 maart Machineering plaatsvindt. Daarna volgt in Nederland in het eerste halfjaar nog MIX Noordoost (10-11 mei) in Hardenberg. Later in het jaar, van 10 tot en met 12 oktober, zal 247TailorSteel zichzelf presenteren op Metavak in Gorinchem. Van 21 tot en met 23 november zijn ze in Antwerpen te vinden, op Metal Flanders. Het jaar wordt in Kortrijk – België – afgesloten op 13 en 14 december tijdens de Bedrijvencontactdagen. Een logische locatie, gezien het feit dat 247TailorSteel zich dit jaar zal gaan vestigen in Hooglede; zo’n 30 km verderop.
 
Online software Sophia® staat centraal
Het bezoeken van één of meerdere van deze beurzen is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over het geheime wapen van 247TailorSteel; de online software Sophia®. Er staan presentatiezuilen opgesteld die u de mogelijkheid bieden zelf te ervaren hoe efficiënt u hiermee te werk kunt gaan. Uiteraard wordt u ook te woord gestaan door medewerkers van dit innovatieve bedrijf die bij de verschillende beurzen aanwezig zullen zijn.