Go to top

Bedrijvenlijst Staal

 • 247 TailorSteel B.V.

  247TailorSteel is marktleider op gebied van lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia®. 24 uur per dag, 7 dagen per week is Sophia® beschikbaar voor offerte aanvragen en om op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen te bestellen.

  Lees verder

 • Amari Metals BV

  BUIZEN LEVERANCIER EN MEER… Amari Metals is partner voor onder andere de hydrauliek, de technische groothandel, de machinebouw, automotive, pneumatiek, offshore, heat exchange en de agrarische sector op het gebied van stalen buizen (naadloze koudgetrokken hogedrukbuizen). De specialisten van Amari Metals kennen deze markten door en door en Amari Metals biedt daarbij de voordelen van een groot, internationaal netwerk: hoogwaardige producten tegen gunstige tarieven.

  Lees verder

 • Salomon's Metalen

  Salomon’s Metalen heeft een grote voorraad metalen, die in vrijwel iedere gewenste legering, dikte, vorm, afmeting, lengte en hoeveelheid geleverd kunnen worden! Van gaas tot een capillaire buis, in ons assortiment vindt u het! Tevens hebben we een grote voorraad in speciale legeringen en metalen, zoals aluminiumbrons en hastelloy

  Lees verder

 • De Looper NDO

  De Looper NDO helpt graag met de juiste benodigdheden om kwaliteitscontrole uit te voeren. Al meer dan 35 jaar leveren we in de Benelux verbruiksartikelen en accessoires, chemicaliën en inspectieapparatuur ten behoeve van Niet- Destructief Onderzoek. Bij ons kunt u alle benodigde artikelen onder één dak bestellen. Verbruiksartikelen leveren we uit voorraad. Zo kunt u snel aan de slag met uw inspectiewerk.

  Lees verder

 • Migatronic

  Migatronic beschikt over de ervaring en expertise om u te helpen uw activiteiten efficiënter te laten verlopen – en met een hogere winstgevendheid. We hebben meer dan 300 gemotiveerde medewerkers in huis die zich eraan hebben gecommitteerd precies dat te doen door de intelligentste lasoplossingen binnen de branche te bieden en u met specialistische kennis terzijde te staan.

  Lees verder

 • Lincoln Electric

  Lincoln Electric is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van lasapparatuur en lastoevoegmaterialen, geautomatiseerd verbinden, assemblage- en snijsystemen, plasma- en autogeen snijapparatuur.

  Lees verder

 • Metaaltechniek Handelsonderneming B.V.

  Metaaltechniek Handelsonderneming B.V. is in naam een technische groothandel in schuur- en slijpmiddelen. In de praktijk zijn we veel meer het verlengstuk in de productie van metaalverwerkende bedrijven.

  Lees verder

 • Aalberts Surface Technologies Eindhoven BV

  Aalberts Surface Technologies Eindhoven BV is de specialist in hightech warmte- en oppervlaktebehandelingen en heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het behandelen van onderdelen gemaakt uit roestvaststaal! Aalberts Surface Technologies werkt voor verschillende marktsegmenten en onderscheidt zich door haar diversiteit in ovenafmetingen, klant specifieke processen en optimale zorg voor het product.

  Lees verder

 • Profipack Verpakkingsmaterialen

  Wij bieden een veelzijdig assortiment met meer dan 2500 hoogwaardige producten, waaronder tape, folies, beschermingsmaterialen, verpakkingsmachines en meer. Maar zelfs als het specifieke product dat je zoekt niet in ons ruime assortiment te vinden is, staan we altijd voor je klaar. We gaan graag voor je op zoek naar de perfecte verpakking die aan jouw behoeften voldoet.

  Lees verder