Go to top

247TailorSteel 24/7 bereikbaar en bestellen ook tijdens de Brabantse Metaaldagen

247TailorSteel is een toeleverancier voor de metaalindustrie op het gebied van op maat gesneden vlakke platen, buizen en het zetten van platen. 247TailorSteel doet dit met geavanceerde lasertechnologie. Daarbij verloopt het hele offerte- en bestelproces volledig geautomatiseerd. Door 3D bestanden te uploaden kun je, mits die bestanden aan bepaalde voorwaarden voldoen, binnen één minuut een gespecificeerde offerte ontvangen. In die offerte staan leverdata waaruit de klant kan kiezen. Alle dagen hebben verschillende prijzen: hoe langer men de tijd krijgt om het product te maken, des te gunstiger wordt die prijs. De leverdatum die de klant uiteindelijk kiest is dan ook gegarandeerd. Bij 247TailorSteel kun je terecht voor staal, roestvast staal en aluminium. Al deze materialen zijn gecertificeerd. De bedrijfsnaam doet al vermoeden dat de klant 24 uur per dag gedurende 7 dagen in de week zijn offerte kan opvragen en kan bestellen, waar hij zich ook bevindt. De hoofdvestiging is gelegen in Varsseveld terwijl er ook nog een vestiging in Duitsland is. In totaal werken er meer dan 400 mensen waarvan zo’n 360 in Nederland. Inmiddels wordt er ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week geproduceerd.


Waarom naar de Brabantse Metaaldagen?


Sales Manager Zuid Nederland & België Maarten van den Dungen legt uit waarom 247TailorSteel deelneemt aan de Brabantse Metaaldagen: “We genereren veel omzet in Brabant. Het is een van de belangrijkste industriële gebieden van Nederland waar veel metaalverwerkende bedrijven zitten. Bovendien merken wij dat Brabantse bedrijven het prettig vinden een leverancier te hebben die 24 uur per dag tot hun beschikking staat met gegarandeerde levertijden en een goede kwaliteit.”

Aangenaam leven


Vervolgens vertelt Maarten van den Dungen wat we op hun stand kunnen verwachten. “We laten zien wat we allemaal doen en we geven een demonstratie van onze software waarmee we offertes uitbrengen en de klant zijn bestelling kan doen. Dit programma heet Sophia® en is in feite de online assistent van de klant.  We laten zien hoe de verschillende procedures werken. En we tonen voorbeelden van producten die wij kunnen leveren.”  Op de vraag waarom wij de stand van 247TailorSteel moeten bezoeken, antwoordt hij: “Je kunt daar goed zien hoe wij het leven voor de klant aangenamer maken. We vereenvoudigen het werk en leveren de spullen stipt op tijd. Daar hoeft de klant zich geen zorgen over te maken. Wat daar ook aan bijdraagt is onze forse capaciteit (26 vlakbedlasers, 5 buislasers, 14 kantbanken en 4 machines voor kantafronding). En we groeien door: het komende jaar zullen er nog eens 10 vlakbedlasers aan ons arsenaal worden toegevoegd. Die zijn nodig om capaciteit en beoogde Europese groei synchroon te laten lopen. Een korte en betrouwbare levertijd is voor onze (nieuwe en bestaande) klanten heilig. We maken het leven dus echt aangenamer. We leveren metalen producten, maar we onderscheiden ons met het ontzorgen van de klant. Onze klanten bevestigen dat en is tevens de verklaring voor onze gestage groei.”


 

Kennismaken


“We zijn allereerst nieuwsgierig”, antwoordt Maarten van den Dungen op de vraag wat hij van de Brabantse Metaaldagen verwacht. “Het is vooral de bedoeling dat de bezoekers kennis met ons komen maken, met wat we kunnen en zien wat je met Sophia® allemaal kunt doen. We zijn niet direct uit op orders binnenhalen, maar meer op het vergroten van onze bekendheid, zowel onder nieuwe klanten als onder bestaande klanten. Die laatste praten we bij over de nieuwste ontwikkelingen. Al met al redenen genoeg een bezoek te brengen aan onze stand.”

Standnummer A073

www.247tailorsteel.com
sales@247tailorsteel.com


 

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht