Go to top

HEVAMI toont innovatieve machines op METAVAK 2023

Datum: 10, 11 en 12 oktober 2023 - Locatie: Evenementenhal Gorinchem
 

HEVAMI
oppervlaktetechniek zal op de komende METAVAK beurs een scala aan hoogwaardige machines presenteren. Naast een tweetal ontbraammachines van het fabricaat Loewer, zal er ook een buizenschuurmachine van NS Maquinas en een richtmachine voor staalstrippen van het fabricaat Big-Jurij getoond worden.


Big-Jurij L richtmachine
De Big-Jurij L richtmachine, geproduceerd door het Duitse bedrijf Holl Stahlbau GmbH, zal voor de eerste keer in Nederland gedemonstreerd worden. Deze machine is vooral interessant voor staalconstructie bedrijven die veel smalle strippen verwerken, zoals de trappen- en balustradebouw. De Big-Jurij L is geschikt voor strippen tot een afmeting van 80x20 mm. Ook bestaat er een lichtere S-versie die strippen tot maximaal 60x10 mm kan richten. Eventuele afwijkingen van de twee standaard richtmachines zijn ook bespreekbaar.
Loewer SwingGrinder ontbraammachine
De Loewer SwingGrinder ontbraammachine is de ideale instapmachine voor bedrijven die snel en efficiënt hun snijdelen willen ontbramen en afronden. De machine is eenvoudiger in gebruik dan handmatig ontbramen en is daarnaast 3 tot 4 keer zo snel. Vergeleken met een breedband ontbraammachine is de SwingGrinder bovendien veel goedkoper in aanschaf, waardoor hij voor een brede groep bedrijven interessant is.Loewer DiscMaster doorloop-ontbraammachine
Naast de SwingGrinder zal HEVAMI ook de zeer succesvolle Loewer DiscMaster doorloop-ontbraammachine voor de eerste keer op de METAVAK tonen. Deze machine blinkt uit in flexibiliteit en heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De machine is geschikt voor zowel kleine als grote plaatdelen en de bewerkingsborstels kunnen zeer snel gewisseld worden. Dit maakt het bewerken van diverse materialen eenvoudig.
ML100 buizenschuurmachine
Verder zal de ML100 buizenschuurmachine van het fabricaat NS Maquinas gedemonstreerd worden. Deze machine kan zowel ronde als ovale buizen bewerken tot een diameter van 114 mm. Door de planetaire aandrijving is het mogelijk om zowel rechte als gebogen buizen te bewerken, wat de machine zeer geschikt maakt voor het finishen van trapleuningen.Daarnaast kunt u bij de stand van HEVAMI ook informatie krijgen over de overige machines in hun assortiment, zoals werpstraalmachines, straalkasten, trommelontbraammachines, manuele- en automatische langbandschuurmachines, gerobotiseerd schuren en polijsten, afschuinmachines, richtmachines en vele andere machines op het gebied van de mechanische oppervlaktetechniek.


Bezoek de stand van HEVAMI op de METAVAK beurs voor een demonstratie van deze innovatieve machines. HEVAMI oppervlaktetechniek is te vinden op stand C103. Website: www.hevami.nl Telefoon: 0413-376602

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de wekelijkse Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle niet te missen ontwikkelingen in de Aluminium Roestvast en Staal branche!

Velden met een * zijn verplicht